„Építettem magamat és most hat ember rám bízta magát” – Oláh Gergő őszinte vallomása – Videó!





A Farm VIP játékosa elárulta, mi zajlik benne, és milyen gondolatok keringtek a műsor folyamán a fejében, mielőtt átvette a vezető szerepet csapatában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.29.
csapategység

Egy hete kezdődött a TV2 farmos sikersorozata, amelyben két csapat, a piros és a sárga ismert emberekből álló brigádja méri össze erejét, kitartását és a vidéki életben elengedhetetlen növénytermesztési vagy éppen állattartási tudását. A műsor kezdetén a piros csapat dominált és nyerte sorra a feladatokat, azonban amióta Oláh Gergő megregulázta csapatát és megtalálta a hangját, azóta a sárga csapat összeszedett és jól működő egésszé vált.

Az énekes tanította meg társát, Henry Kettnert a kaszálás művészetére (Fotó: TV2)

A pénteki adásban aztán Henry Kettner, az énekes kérése nélkül csapatkapitányává választotta Gergőt.

„A csapat egységesen eldöntötte, hogy én legyek a csapat vezetője. Nagyon megtisztelő volt ez számomra, és nagyon jólesett. Örömmel vállaltam el, nekem is nagyon kellett ez. Eléggé lentről kezdtem a személyiségemet illetően. Nem voltam magabiztos és nem voltam beszédes sem. Építettem magamat, és most hat ember rám bízta magát. Ennek van egy terhe, de jó, hogy ennyire megbíznak bennem. Próbálom úgy irányítani a dolgokat, hogy ne azt érezzék, hogy én főnök vagyok” - árulta el Gergő a TV2-n.

Miután a múlt hét folyamán a piros csapat egyik legszórakoztatóbb figurája, Schmuck Andor sérülése miatt feladta a versenyt, úgy érződik, hogy a banda maradék tagjai kicsit még nem tértek magukhoz. Ez egyelőre a másik csoport felé dönti a mérleg nyelvét, meglátjuk, hogy ezen a héten hogyan alakulnak az erőviszonyok.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás