Gondoltad volna? Ez Kis Grófo új szenvedélye





A Bulibáró egyre nagyobb lelkesedéssel húz bokszkesztyűt.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.01.
kis grófo énekes boksz

Bár Kis Grófo imádja a krumplit és a rántott húst, ezektől most egy darabig mindenképp el kell köszönnie. A Bulibáró ugyanis a fejébe vette, hogy mindenképp lead 10 kilót, és bár sokan megszegik ezeket a fogadalmakat, szerinte az ő akaratereje erősebb, mint valaha!

Kis Grófo nagyon komolyan veszi a fogyókúrát Fotó: Facebook

A mulatós sztár eleinte az étkezésére figyelt oda, az volt a stratégiája, hogy a mozgást szépen lassan, fokozatosan építi be az életébe. Most viszont Kis Grófo a Metropolnak árulta el, délelőtt kardiózni jár, délutánonként pedig új szenvedélyének, a boksznak hódol.

„Kisebbik fiam, Armandóka kezdett el bokszedzésre járni, és miközben őt fejleszti a mester, én ütöm a zsákot legalább egy órán keresztül. Addig is mozgok, ráadásul nagyon élvezem is. Ami a diétát illeti, csak az a nehézség, hogy rengeteget vagyok úton, ezért főtt ételt csak ritkán tudok enni. A másik, amire nagyon oda kell figyelnem, az a megfelelő folyadékbevitel, hajlamos vagyok ugyanis teljesen megfeledkezni a vízivásról, úgy kell magam emlékeztetni rá. Apaként is jó ötletnek tartom, hogy elkezdtem sportolni, így legalább a gyerekeknek is példát mutatok” – mesélte a Metropolnak a Bulibáró, aki korábban így nyilatkozott a Ripostnak a fogyókúráról:

„Azt mondták, a sikeres fogyókúra 70 százalékban az étkezésen múlik, és ezt már én is észrevettem. Egy hete még bizony 92 kilót mutatott alattam a mérleg, most már csak 89,5-et, szóval beindult a fogyás! Ennek persze ára van, este 6 után már semmit nem eszem, de olyan is van, hogy délután 4-5 körül falatozom utoljára. Ez persze a kislányomat nem igazán gátolja meg, hogy este 10-kor jóízűen megegyen mellettem egy pizzát, de én erős vagyok, kibírom” – mondta a magyar mulatós király, aki a rengeteg fellépés miatt néha éjjel ér csak haza. Ha olyankor rátör az éhség, bekap néhány virslit, abban ugyanis nincs egy gramm szénhidrát sem.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás