Elege lett L.L. Juniornak, kiosztotta Fekete Vonat-os zenésztársát





Beat már dalban is támadja L.L. Juniort, akinek elege lett a zenésztársából.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.03.26.
Módosítva: 2023.03.26.
fekete vonat L.L. Junior

Újabb fordulat, tovább dagad a botrány, most egymásnak estek a Fekete Vonat rapperei. L.L. Junior és egykori zenésztársa csapott össze. Beat már a munkásszállón sincs, barátai tartják el, azt mondja, ha nem adnának neki enni, hajléktalan lenne. A nagy visszatéréssel pedig milliókat kapott ő is. Most mégis alkalmi munkákból él. Dalszövegben üzent. 

L.L. Junior
Fotó: Máté Krisztián

Junior felháborodott ezen, elege van, hogy őt hibáztatják. Most a TV2 kamerája előtt osztotta ki egykori zenésztársát.

„Engem hibáztatni bármiért is nem lehet. Nem akarok beleszállni ebbe, bennem sokkal több a szeretet. De én ugyanolyan szerződéssel rendelkeztem, mint ők, sőt mi több, én előleget sem vettem fel. Ők viszont több előleget vettek fel, mint ami járt volna valójában. És nem kellett visszafizetniük ezt a pénzt, a koncert szervezője a tartozásukról lemondott. Mindenki gáláns volt velük. Erre azt illik mondani, hogy köszönöm szépen!” – mondta L.L. Junior.

Beat és Fatima a koncert előtt 3,5-4 millió forintnyi előleget vett fel, Fatima elvileg autót vett belőle, Beat pedig az adósságait törlesztette. De nem tudott napirendre térni afelett, hogy nem kapta meg a tervezett 10 millió forintot. A koncert után olyan megjegyzéseket tett, hogy „itt valami furcsaságok vannak”, és ő mindenképpen utána szeretne ennek járni. Valamint azt sérelmezte, hogy mindhármójuknak ugyanolyan részesedést kellett volna kapniuk. Dühét dalba is foglalta, amit L.L. Juniornak címzett.

„Na hello diló, hol a sok millió? Poharamba még sincs pezsgő csirió. Csak ilyen pirinyó vagy, hogy ha ellenem vagy dilinyó” – áll a dalban.

Mindeközben L.L. Junior a saját bevételét – 1,5 milliót – gyerekeknek adományozta.

„Akkor volt beígérve pénz, ha magas szintű dolgot tudtunk volna hozni. Telt ház volt, de mennyi tiszteletjeggyel... Több év után érhet el valaki olyan sikert, hogy beárazhatja magát 5-6-8 millió forintra. Ezt a Fekete Vonat elérte egy este alatt. Azt, hogy sajnos nem tudtak a többiek élni ezzel, és a menedzsment vagy a sors helyett keresnek valakit, akit hibáztathatnak, azt nagyon sajnálom” – tette hozzá Junior.

 

Cikk létrehozása


 





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás