RETRO RÁDIÓ

Álomszerűnek tűnő párkapcsolata miatt mentek neki Szabó Ádámnak





Sok netező szemét szúrja a tündérmesébe illő románc.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.01.
Szabó Ádám szerelem eljegyzés

A netezők szerint már giccses és túlzó Szabó Ádám boldogsága, a Sztárban Sztár hetedik szériájának győztese ugyanis gyakorlatilag elárasztja a netet a romantikáról csöpögő szerelmes képeivel. A fiatal énekes boldogabbnak tűnik, mint valaha, olyannyira, hogy tavaly decemberben, pár nappal karácsony előtt fel is tette a nagy kérdést dögös kedvesének, Farkas Jennifernek, hozzámegy-e feleségül.

Mintha egy tündérmesébe csöppent volna Szabó Ádám Fotó: Instagram

A lánykérés roppant romantikus módon történt, pingvinjelmezben, ami meglehetősen egyedinek mondható.

„A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet odaajándékozhat a választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak. Igen”

– így hangzott Ádám ismeretterjesztő, állatvilágot bemutató szövege az eljegyzéshez.

A harmonikus-énekesről azóta is rendre bebizonyosodik, hogy igazán romantikus lelkületű és hisz a szerelem erejében. Hiszen már a villámeljegyzés után is sorra kapta a rosszindulatú kommenteket, bizony, több netező is túl gyorsnak titulálta a lánykérést, és nem jósoltak hosszú időt a románcnak. Ádám viszont nem törődött a kritikusokkal, inkább Párizsba, a szerelem városába repítette Jennifert, ahol ismét a romantikáé, na és persze a sanzoné és a csigáé volt a főszerep egy trendi és elegáns étteremben.

Párizs és a csigák Fotó: Instagram

A romantika később a természetben folytatódott, Ádám és Jennifer egymásba fonódva örökítették meg a pillanatot. Természetesen itt sem kellett sokat várni a hozzászólókra: többen is nehezményezték, hogy a fiatal szerelmesek a kirakatban élik az életüket.

„És pont ott volt valaki, aki lefotózta. Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem, akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb, mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny, ez csak egy vélemény, amit látok a képeken” – méltatlankodott egy hozzászóló, amire némiképp meglepő módon nem Ádám, hanem Jennifer reagált.

„Persze, hogy pont ott volt valaki, mivel nem ketten mentünk! Csak másokat nem posztolok, mert Mi vállaljunk ezeket a rosszindulatú kommenteket, de a barátainkat ne sértegesse senki!” vágott vissza a menyasszony.

Azóta teltek-múltak a hetek, hónapok és a harmonikás-énekes szerelme erősebb, mint valaha. A minap ismét egy étteremben jártak, ahol lemodellezték az 1995-ös nagy sikerű kutyás rajzfilm, a Susi és Tekergő szerelmes, spagettis jelenetét. Íme!

Fotó: Instagram

Szerintetek túlzás, amit Ádám művel?


 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás