RETRO RÁDIÓ

Óriási álma vált valóra Péter Szabó Szilvinek





A népszerű magyar együttes, a NOX énekesnője, Péter Szabó Szilvi nemrég tért vissza nyaralásából, de már várt rá egy képernyős munka.



Megosztás
Szerző: SzK
Létrehozva: 2023.02.27.
péter szabó szilvi nox

Az énekesnő két évvel ezelőtt próbálta ki egy teljesen másik oldalát, műsorvezetőként mutatta meg, mit tud, és olyan sikere volt, hogy valószínűleg sokan örülnek annak, hogy folytatódik a tévés kalandja.

A TV2 tudományos magazinműsora, az Innovátor célja, hogy magyar kutatók fejlesztéseit, vállalkozások érdekes innovációit mutassa be közérthetően.

Erről mesélt a Metropolnak Péter Szabó Szilvia

Nekem ez egy nagy álom volt, hogy a kamera másik oldaláról is megmutassam magamat. Imádom csinálni. Nagyon érdekes témákkal foglalkozunk, nagyon sokat tanulok belőle, érdekes emberekkel ismerkedem meg, akikkel valószínűleg egyébként sosem találkoznék. Szerencsére az interjúalanyaim is szeretnek velem dolgozni, és nagyon bízom benne, hogy a jövő majd hozni fog egyéb műsorvezetői, vagy akár zsűrizési munkákat.

Szilvi egyébként nemrég tért vissza Baliról, ahol a családjával 10 napot töltött. Nagyon tetszett neki a táj, teljesen elvarázsolta őt a sziget pozitivitása, spiritualitása, szellemisége. A kikapcsolódás, pihenés mellett még munkára is volt ideje, ugyanis a NOX új klipjét forgatták le.

Pont úgy jött ki, hogy a rendezőnk, Jimy J. Hollywood, akivel az elmúlt években és jelenleg is sokat dolgozunk, pont akkor jött ki Balira, amikor mi is ott voltunk, és abban egyetértettünk, hogy ha már itt van, akkor ezt nem szabad kihagynunk. Két napot forgattunk, volt hogy szakadó esőben, de nagyon élveztük.

Szilvi legendás együttese, a NOX 13 év után visszatért, a tavaly november 27-ei Aréna-koncert olyan vízválasztónak bizonyult, olyan pozitív visszajelzések jöttek a közönség felől, hogy úgy döntöttek, közösen folytatják.

„Jönnek az új dalok, koncertek, turnék” – mondta az énekesnő.

A látványos táncszínházi elemekkel megspékelt giga show-műsorral országos turnéra indul az együttes, melynek első állomása Szombathely, március 24.





 





Ezeket olvastad már?
Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Felbontotta jegyességét a magyar álompár

Felbontotta jegyességét a magyar álompár

Nem akar még férjhez menni Sydney van den Bosch

Nem akar még férjhez menni Sydney van den Bosch

6 éves lett a Buckingham-palota kis grimaszkirálya: elragadó fotón a szülinapos Lajos herceg

6 éves lett a Buckingham-palota kis grimaszkirálya: elragadó fotón a szülinapos Lajos herceg

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás