„Nekem ekkora tűzoltóautóm van!" – Galambos Lajos megvalósította álmát – Videó!





A muzsikus a gyermekkori álmát valósította meg azzal, hogy vett magának egy tűzoltóautót. No nem makettet, hanem egy igazi, 16 tonnás terepjáró szörnyet.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.02.02.
Módosítva: 2023.02.02.
Galambos Lajos tűzoltó álom

Akinek sok pénze van, az bármit megvehet magának. Hogy a gazdagok mire költik a pénzt, az ízlés kérdése. Van, aki milliós utazásokra költ, vagy marokszám veszi az ékszert, esetleg a kutyáinak épít panziót, más viszont a régi, gyermekkori álmait valósítja meg, hogy felnőttként is játszhasson. Így döntött pár évvel ezelőtt Galambos Lajos is. 

Lajcsi
Amikor még volt pénze, mindent megvett magának, amit csak szeretett volna Fotó: Máté Krisztián

Akkoriban még jól ment a sora, a kanyarban sem volt az áram-, víz- és gázlopási ügye, az ideje nagy részét fellépésekkel töltötte és azzal, hogy megszámolja azt a sok pénzt, amit a színpadon keresett. Mocsai birtoka felépítése után érezte, hogy eljött az idő a gyerekkori álma megvalósítására, és felkutatott egy nyugdíjazott tűzoltókocsit, amit meg is vásárolt.

Lajcsi
Lajcsinak saját tűzoltókocsija is van Fotó: hot! magazin 

– Azt gondolom, minden gyerek álma, hogy legyen egy tűzoltóautója. Nekem ekkora van! Ezen működik a kék villogó, a keresőlámpa, a szirénája és egy fantasztikus Rosenbauer szivattyú is van benne, amivel, ha kellene, akkor tudnánk azonnal tüzet oltani – mutatta büszkén a hot! magazin újságírójának Galambos Lajos. – Amikor ezt megvásároltam, akkor egy gyermekkori álmomat szerettem volna teljesíteni. 24 ezer kilométer van benne – folytatta Lajcsi. – A gyerekeket vittem néhány körre, de nem szerették, mikor szirénáztunk (itt a birtokon belül szirénáztunk csak, másokat nem akartunk zavarni).

A Lajcsival készült teljes interjút a most megjelent hot! magazin hasábjain olvashatják el, a témában forgatott videót pedig itt tekinthetik meg: 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás