RETRO RÁDIÓ

Marsi Anikó férjének az exe kitálalt: ezt mondta a műsorvezetőről

Szakításuk óta különös mozaikcsaládban élnek.Megosztás
Szerző: Piréz
2023.02.27. 11:15
Marsi Anikó válás palik lászló házasság szulák andrea

2021 nyarán derült ki, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága zátonyra futott. Szeptemberben azután felröppent a hír, hogy a kétgyermekes édesanyára rátalált a boldogság, mégpedig Agócs Judit korábbi kedvese, Gyarmati Gábor személyében.

Anikó és Gábor 2022 szeptemberében mondták ki a boldogító igent / Fotó: Bors

Anikó és Gábor azóta örök hűséget fogadtak egymásnak és teljes boldogságban élik mindennapjaikat a különleges mozaikcsaládban, ahol nemcsak a szülők között teljes az egyetértés. Judit hálás a sorsnak, amiért volt párjának köszönhetően megismerhette Anikót.

Egyre közelebbi barátnők vagyunk Anikóval. Nagyon megkedveltem őt, mindig előtérbe helyezi a gyerekeket. Azt vallja, ők az elsők és a legfontosabbak, és csak utánuk jöhet bármi más, ezzel pedig én is teljesen egyetértek. Hálás vagyok a sorsnak, amiért megismerhettük egymást, mert hasonlóan gondolkodunk, és a kisfiam is nagyon megkedvelte őt

– árulta el a Star magazinnak Judit, akinek az elődadását a Győri Nemzeti Színházban gyermeke édesapja és felesége is megnézte. 

Judit és volt párja felesége között egészen különleges kapcsolat alakult ki / Fotó: Metropol

Érdekes, hogy egymás közti viszonyaikban milyen vargabetűket rajzolt az élet. Gyarmati Gábor 2015-ben döntött úgy, hogy véget vet kapcsolatának Szulák Andreával. Néhány héttel később kiderült, hogy a férfi beleszeretett Agócs Juditba, akivel bő egy év után szintén elváltak útjaik. A színésznő azonban ekkor már közös gyermeküket hordta a szíve alatt, így tudta, hogy egyedülálló édesanyaként ad majd életet a kisfiának. A kis Artúr érkezését igazi csodaként élte meg, azóta is minden gondolata körülötte forog. A kisfiú hamarosan a hetedik születésnapját ünnepli, és rajong a dzsúdó előszobájának tartott foglalkozásért, az ukidóért.

Ukidoedzésre jár, ahol olyan gyakorlatokat csinálnak, amelyek játszva fejlesztik a gyerekeket. Artúr nagyon szereti az órákat, ráadásul az egyik legutóbbi edzését az apukája és Anikó is megnézték

– mesélte el Judit, aki különösen odafigyel arra, hogy minőségi időt töltsön kisfiával, aminek köszönhetően nagyon erős kötelék alakult ki kettejük között.

 

 

Ezeket olvastad már?
Zokogva tudatta rajongóival Kiszel Tünde: Donatelláról van szó

Zokogva tudatta rajongóival Kiszel Tünde: Donatelláról van szó

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

Unokázna már az Omega musical sztárja, Lux Ádám

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

A magyarok kedvenc színésznője Madonnát is kenterbe veri

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Shane Tusup példáját követi? Újabb híresség csapja a szelet Szabó Zsófinak

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás