RETRO RÁDIÓ

„Én szeretem ezt a férfit!” – Marsi Anikó őszintén vallott érzéseiről





Néhány héttel ezelőtt szűk családi körben tartották meg az esküvőt. A tévés a napsütötte Balaton-parton, egy meghitt szertartáson mondta ki a boldogító igent a szerelmének.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.28.
házasság

Nem hitte volna el a TV2 Tények híradósa, ha több mint három évvel ezelőtt – amikor először beült Gábor taxijába – valaki azt mondja neki, hogy ez a férfi lesz a férje. Mégis így történt! Igaz, már akkor is szimpatikusnak találta a férfit, aki másfél éve kezdett igazán udvarolni neki.

„Eszem ágában sem volt ismerkedni, sem akkor, sem másfél évvel ezelőtt. Tavaly márciusban a sebeimet nyalogattam, mert ugyan még nem váltam el, de már nem éltem házasságban” – mesélte Anikó. „Akkor csak két „férfi” volt az életemben, Palik Vilmos és Palik Vince, és úgy gondoltam, ez így is marad. Örökre” – mesélte a szerdán megjelenő Hot! magazinnak Marsi Anikó.

A lassan három hete házas szerelmesek még régebben elmesélték, hogy a taxizások alkalmával Anikó mindig a kocsi hátsó ülésén utazott, így jelezve a sofőrnek, hogy nem kíván beszélgetni. Gábor pedig tiszteletben tartotta ezt a ki nem mondott kérést. Tavaly tavasszal azonban valami megváltozott. Áprilisban randiztak először, azaz elmentek futni egyet együtt a Normafához.

„A dátumra, április 9-ére azért emlékszem pontosan, mert elkezdett esni a hó; furcsa volt, de gyönyörű, minden csupa fehér volt körülöttünk. Biztos voltam benne, hogy ez lesz az első, de egyben az utolsó futásunk is, mert majd nyilván oltári kínos lesz, hogy lazán lekörözöm a pasit. De nagyon nem így lett… Kiderült, hogy sokkal jobban fut, mint én, és még ezt is szimpatikusan, szerényen tette” – mondta a tévés.

Ezt követően hát többször is futottak együtt, de Anikó még akkor sem gondolta, hogy a sportoláson kívül köze lesz Gáborhoz.

Úgy éreztem, hogy nem vagyok képes és alkalmas kapcsolatra. Hogy nekem a fiaim az elsők, a legeslegelsők és persze a józan gondolkodásom, és utánuk jó hosszú „csend” van, ahová senki sem férhet be. Viszont az én édes kisebbik fiam, Vince előlépett „kerítőnek”. Az egyik vacsora után, mosogatás közben az mondta: „Anya, szerintem nem kellene elüldöznöd Gábort!” Gábor pedig nem adta fel, s közben érzékenyen, intelligensen tudomásul vette, hogy nekem tényleg a fiaim az elsők, csakis utánuk következhet mindenki más.”

Idén májusban felröppent a hír, hogy a tévés ujján feltűnt egy gyűrű, amit addig senki sem látott rajta. „Eljegyezték Anikót” – írták az újságok.

„Való igaz, hogy Gábortól kaptam a gyűrűt, de nem volt klasszikus lánykérés, hiszen elváltam, rég nem vagyok már lány, és a negyvenes éveimben járok. Nagyon nem szerettem magammal kapcsolatban azt a címet, hogy „lánykérés”. De közben feketén-fehéren kiderült számomra is, hogy én szeretem ezt a férfit! Azaz, hogy szerelmesek lettünk egymásba. Jólesik szeretve lenni és érezni, hogy az ő számára én vagyok a Nő!” – hangsúlyozta a lapnak a műsorvezető.

A teljes interjút a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod el!

Fotó: Hot! magazin

 

 





Ezeket olvastad már?
Bolti eladóból lett a világ leghíresebb asszonya – Victoria Beckham 50 éves

Bolti eladóból lett a világ leghíresebb asszonya – Victoria Beckham 50 éves

„Dőlt belőle a vér…” – Balesetet szenvedett a Zsákbamacska forgatásán Kárpáti Rebeka

„Dőlt belőle a vér…” – Balesetet szenvedett a Zsákbamacska forgatásán Kárpáti Rebeka

Durván beszóltak a szexi énekesnőnek – Úgy vágott vissza, hogy tanítani kellene!

Durván beszóltak a szexi énekesnőnek – Úgy vágott vissza, hogy tanítani kellene!

Micsoda? Csaló napot tartott Dwayne Johnson: ezt nézd, mit tolt be!

Micsoda? Csaló napot tartott Dwayne Johnson: ezt nézd, mit tolt be!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás