Aranyásó lenne Marsi Anikó új pasija? Váratlan helyről támasztották alá Szulák beszólását





Elszakadt a cérna, immár a második, a gyerekét egyedül nevelő asszony hallatja a hangját a férfi ellen, akiről a napokban derült ki, hogy Marsi Anikóval jött össze.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.17.
a balhé folytatódik

Szulák Andrea mellett egy másik népszerű színésznőt, Agócs Juditot is gyermekkel ajándékozta meg a sármos férfi, aki napok óta azért szerepel ismét a sajtóban, mert megint egy híres barátnőt mondhat magáénak, Marsi Anikót. A TV2 műsorvezetője ugyan még hivatalosan nem vált el Palik Lászlótól, de újra szerelembe esett a taxisként dolgozó Gyarmati Gá­borral. A kapcsolatukat már nem is titkolják, nem bujkálnak a kí­váncsi szemek elől, ennek is köszönhető, hogy Gábor volt párja, közös gyermekük édesanyja, Szulák Andrea is tudomást szerzett a kapcsolatról, amiről meg van a véleménye. A Bors megírta, hogy a színész-énekesnő egy meglehetősen kemény posztban foglalta össze az aggodalmait azzal kapcsolatban, hogy Marsi Anikónak mitől kell tartania Gá­bor mellett.

A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm” – írta Szulák Andrea, aki sokatmondó hívószavakkal egészítette ki a mondandóját, többek között azzal, hogy #golddigger, vagyis aranyásó. Ezt a kifejezést olyanokra használják az interneten, akik a párkapcsolataikban a pénzre hajtanak, anyagi javak és egyéb előnyök reményében választanak párt maguknak. Vagyis Szulák attól fél, hogy Gábor csak kihasználja a válófélben lévő, érzelmileg ezért nyilvánvalóan sebezhető Marsi Anikót.

Fotó: Hot!

Az énekesnő beszólása célt ért, de Gábor nem maradt adósa, a Facebook-oldalán vágott vissza:

Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok… Én mindig azt kívánom neki, legyen boldog.

A történtek kapcsán reflektorfénybe került Agócs Judit színésznő is, akinek szintén van gyermeke a férfitől. A páros akkor jött össze, amikor a személyi fuvarozó már jó fél éve nem élt együtt Szulák Andreával. A szerelmük gyümölcse nagyon hamar megfogant, a kapcsolat azonban futó kalandnak bizonyult, Agócs nem akart együtt élni a férfival, a kicsit azonban megszülte, és azóta is nagy szeretetben neveli egyedülálló édesanyaként.

A pletykák szerint Agócs Judit hasonlóan negatív élményekkel lett gazdagabb a Gáborral való kapcsolata alatt, mint Szulák Andrea: a gyermekének nincs napi kapcsolata az édesapjával, és az édesanyát sem támogatja a férfi. A Bors arra volt kíváncsi, hogy Agócs Judit mit gondol Szulák Andrea csütörtöki kirohanásáról?

Egyetértek Szulák Andival, minden szava igaz, többet most még nem szeretnék mondani a témában” – mondta a Bors megkeresésére Agócs Judit, majd így folytatta: „Ennek ellenére is kívánom Gáboréknak, hogy legyenek boldogok!





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás