Komoly szívproblémák gyötrik a TV2 sztárját – Videó

Élete egyik, ha nem a legnehezebb döntését volt kénytelen meghozni Molnár Tibor, vagyis Trap kapitány. Egy életre elfelejtheti azt, amiért ezrek imádják...Megosztás
Szerző: Buster
2023.02.21. 08:30
TV2 betegség sztárban sztár

Trap kapitány vasárnap este hatalmasat ment a Sztárban Sztár kilencedik évadának első adásában. Tomboló sikert aratott a fiatal rapper, Desh bőrébe bújva. Akik ismerik Tibi munkásságát, tudják, hogy előadásairól nem hiányozhat a beatbox, vagyis a szájdobolás.  Talán várták is sokan, hogy Trap kapitány bele-bele tol egy két ritmust a szövegbe, de ez bizony elmaradt és nem is véletlenül. A tehetséges előadó ugyanis orvosai utasítására kénytelen mellőzni különleges képességét. 

Molnár Tibor számára az éneklés jelenti a jövőt Fotó: Máté Krisztián/Ripost


Abba kellene hagynom...”

„Izgulok, mert nagyjából két hete kiderült, hogy az évi háromszáz koncert miatt vagy izomrost-szakadásom van a hasizmomban, vagy rekeszizomsérvem. Az orvos szerint  a beatboxolást abba kellene hagynom.” 

De remélem, hogy nem fog véget érni a pályafutásom

 – mondta még a Sztárban Sztár első adása előtt Tibor. A Bors a műsor szünetében beszélgetett az előadóval, aki elárulta, valójában még annál is nagyobb a gond, mint amennyit eddig megosztott a nyilvánossággal.

 

Hazavágta a szívét...

„Azt tudom csinálni, hogy pihentetni kell a rekeszemet, ami az éneklés és sok egyéb zenei elfoglaltságom mellett nem annyira könnyű, de igyekszem. A beatboxot csinálom még ugye, amit most meg sem mutathatok, mert valójában az vágta haza a rekeszizmomat és a szívemet is. Sőt, főként a szívemet. Ezért az a terv a Sztárban Sztár után, hogy jön egy kényszerpihenő és a beatboxot pedig valószínűleg nyugdíjba kell küldenem és énekelni fogok inkább a jövőben” magyarázta Trap kapitány, aki számára nehéz volt meghozni ezt a döntést, még úgy is, hogy az egészségéről van szó. – „Fájdalmas döntés volt, de valójában 2017 óta érzem a koncertek után, hogy valami gond van. Annyira traumatizált ez az érzés, hogy annyira már nem gond megválni tőle.” 

Akkora a kockázat, hogy nagyobb bennem a para, mint maga a veszteség. Így azért nem olyan nehéz leszokni róla.

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Először adott interjút Gálvölgyi János, mióta hazamehetett a kórházból

Először adott interjút Gálvölgyi János, mióta hazamehetett a kórházból

Heti TOP5: Sokkoló titok a királyi családról, Király Viktor meglepő vallomása...

Heti TOP5: Sokkoló titok a királyi családról, Király Viktor meglepő vallomása...

Megdöbbentő részletek: Baukó Éva így tette le örökre a poharat

Megdöbbentő részletek: Baukó Éva így tette le örökre a poharat

Sokkoló fotók! Ez fogadta az állatvédőket Dolly otthonában

Sokkoló fotók! Ez fogadta az állatvédőket Dolly otthonában

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás