Komoly szívproblémák gyötrik a TV2 sztárját – Videó





Élete egyik, ha nem a legnehezebb döntését volt kénytelen meghozni Molnár Tibor, vagyis Trap kapitány. Egy életre elfelejtheti azt, amiért ezrek imádják...



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.02.21.
TV2 betegség sztárban sztár

Trap kapitány vasárnap este hatalmasat ment a Sztárban Sztár kilencedik évadának első adásában. Tomboló sikert aratott a fiatal rapper, Desh bőrébe bújva. Akik ismerik Tibi munkásságát, tudják, hogy előadásairól nem hiányozhat a beatbox, vagyis a szájdobolás.  Talán várták is sokan, hogy Trap kapitány bele-bele tol egy két ritmust a szövegbe, de ez bizony elmaradt és nem is véletlenül. A tehetséges előadó ugyanis orvosai utasítására kénytelen mellőzni különleges képességét. 

Molnár Tibor számára az éneklés jelenti a jövőt Fotó: Máté Krisztián/Ripost


Abba kellene hagynom...”

„Izgulok, mert nagyjából két hete kiderült, hogy az évi háromszáz koncert miatt vagy izomrost-szakadásom van a hasizmomban, vagy rekeszizomsérvem. Az orvos szerint  a beatboxolást abba kellene hagynom.” 

De remélem, hogy nem fog véget érni a pályafutásom

 – mondta még a Sztárban Sztár első adása előtt Tibor. A Bors a műsor szünetében beszélgetett az előadóval, aki elárulta, valójában még annál is nagyobb a gond, mint amennyit eddig megosztott a nyilvánossággal.

 

Hazavágta a szívét...

„Azt tudom csinálni, hogy pihentetni kell a rekeszemet, ami az éneklés és sok egyéb zenei elfoglaltságom mellett nem annyira könnyű, de igyekszem. A beatboxot csinálom még ugye, amit most meg sem mutathatok, mert valójában az vágta haza a rekeszizmomat és a szívemet is. Sőt, főként a szívemet. Ezért az a terv a Sztárban Sztár után, hogy jön egy kényszerpihenő és a beatboxot pedig valószínűleg nyugdíjba kell küldenem és énekelni fogok inkább a jövőben” magyarázta Trap kapitány, aki számára nehéz volt meghozni ezt a döntést, még úgy is, hogy az egészségéről van szó. – „Fájdalmas döntés volt, de valójában 2017 óta érzem a koncertek után, hogy valami gond van. Annyira traumatizált ez az érzés, hogy annyira már nem gond megválni tőle.” 

Akkora a kockázat, hogy nagyobb bennem a para, mint maga a veszteség. Így azért nem olyan nehéz leszokni róla.

 

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás