„Boruljatok elém, ribik!” – durván visszaszólt kritizálóinak Madonna – Videó!





Az énekesnő hosszú posztban reagált a külsejét ért negatív megjegyzésekre.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.02.09.
durva támadás botrány Madonna plasztikai műtét

A hétvégi Grammy-gálán a 64 éves Madonna is részt vett, aki egy díjat adott át. Az eseményen nagy érdeklődést kapott az, hogy az énekesnő arca teljesen megváltozott a plasztikai beavatkozások miatt.

Derniers posts de Madonna sur les réseaux sociaux
Durván visszaszólt kritizálóinak Madonna Fotó: WALTER / BESTIMAGE

Madonna nem hagyta annyiban a történteket, és az Instagramon egy hosszú bejegyzésben reagált az őt ért támadásokra.

Ahelyett, hogy az lenne a fókuszban, amiről a beszédemben is szó volt, hogy hálát kell adnunk az olyan félelmet nem ismerő művészeknek, mint Sam Smith és Kim Petras, sokan úgy döntöttek, hogy inkább csak a rólam készült közeli fotókról beszélnek, amiket sajtófotósok készítettek teleobjektíves fényképezőgéppel, és amik bárki arcát eltorzítanák. Ismét az ageism (életkor alapú diszkrimináció, amikor valakit a kora miatt ér hátrányos megkülönböztetés) és a nőgyűlölet hálójába kerültem, ami átszövi egész világunkat. Egy olyan világot, ami nem hajlandó ünnepelni a nőket 45 éves koruk után, és szükségét érzi, hogy büntesse őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasok és kalandvágyók maradnak

– fejtette ki a posztban az énekesnő, majd úgy folytatta, soha nem kér bocsánatot a kreatív döntéseiért, ahogy a kinézetéért és az öltözködéséért sem, amit nem most fog elkezdeni.

Pályafutásom kezdete óta lealacsonyít a média, de ezt egy próbatételnek veszem, és örömmel vállalom az úttörő munkát, hogy az utánam jövő összes nő életét megkönnyítsem a jövőben

– folytatta.

Mint írja, áll elébe a még előtte álló sok évnyi lázadásnak, határfeszegetésnek, patriarchátussal szembeni kiállásnak, és legfőképpen annak, hogy élvezze az életét.

Boruljatok elém, ribik!

– zárta gondolatait a 64 éves Madonna.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás