RETRO RÁDIÓ

Sírba vitte titkát Babicsek Bernát: Titokzatos örökséget őrizhet a színész telefonja





A fiatal színész füstmérgezésben halt meg solymári otthonában 2021. december 31-én.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.20.
Módosítva: 2023.01.20.
Babicsek Bernát telefon örökség

A színész-zenész tragikus halálának körülményei máig tisztázatlanok, a tragédia kapcsán jelenleg is folyik a nyomozás. 2021. december 31-én Babicsek Bernát lakásában tűz keletkezett, amelyet a kiérkező szakemberek elmondása szerint egy rövidzárlat okozott. Bernát nagy valószínűséggel a füstmérgezés okozta oxigénhiány miatt eszméletét, majd életét vesztette. A holttestére másnap a szülei találtak rá, akiknek mérhetetlen fájdalma azóta sem enyhül.

Babicsek Bernát betölthetetlen űrt hagyott maga után
Fotó: Bors

Édesanyja továbbra is reménykedik

Bernát édesanyja, Márta néni korábban a Borsnak elmondta, úgy sejti, hogy szeretett fia telefonján fellelhetőek még olyan dalok, amelyeket azelőtt sosem játszott el nyilvánosan. Azért vélekednek így, mert előkerült egy dokumentum, amely a halálát megelőző hónapokban keletkezett és több mint tíz saját szerzeményt említ. Arra a döntésre jutottak, szakemberhez fordulnak, annak reményében, hogy talán sikerül megmenteni az utókor számára a szerzeményeket.

Újabb részletek derültek ki

A Bors olyan információk birtokába jutott, melyek szerint a zenész telefonján található adatokhoz továbbra sem sikerült hozzájutni. A készülék jelenleg is egy szakembernél van. A szülők abban bíznak, hogy sikerrel jár és Bernát örökségét méltóképpen átadhatják a nagyérdeműnek. 

Úgy tudom, hogy ott tartotta a legújabb dalait. Mindenképp szeretnénk folytatni az életében elkezdett zenei örökséget, hiszen a színészet mellett ez volt az egyik életeleme

 – mondta Bernát édesanyja korábban a Borsnak.

„Naponta többször is kimegyünk a temetőbe”

A Bors ismét megkereste a gyászoló édesanyát. Márta néni nem szerette volna megerősíteni a lap értesülését azonban nem is cáfolta azt. El nem múló fájdalommal gyászolja imádott gyermekét, akinek tiszteletére a nevét viselő díjakat is hamarosan átadják.

– Január 28-án rendezik az első díjátadó gálát, neves fellépőkkel. Vigaszt semmi nem nyújt, Bernát nagyon hiányzik. Annyira tökéletes volt mint gyerek és mint ember, hogy őt nem lehet pótolni! A temetőbe naponta többször is kimegyünk és mindig, minden nap látunk valami újat. Főleg most, hogy nemrég volt a halálának az évfordulója, ugyanannyi gyertya volt ott, mint halottak napján. Kis virágokat, ajándékokat és koszorúkat találtunk, nem is gondoltuk, hogy ilyen sokan szeretik – mondta a Borsnak elcsukló hangon Babicsek Bernát édesanyja, majd a veszteség okozta fájdalom miatt már nem tudta visszatartani a könnyeit. 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: a vég kezdete

Házasság első látásra: a vég kezdete

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Ezt sohasem fogja elfelejteni: ezért félti Harry herceget a királyi családtól Meghan Markle

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most a 93 éves Clint Eastwood

„Egy igazi küzdő vagy” – Rubint Réka megható üzenetet küldött a szülinapos Schobert Norbinak

„Egy igazi küzdő vagy” – Rubint Réka megható üzenetet küldött a szülinapos Schobert Norbinak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás