RETRO RÁDIÓ

Ki ez a lány? Rá sem fogsz ismerni, az egykori tinisztárra – Fotó!

Rostás Dorina alig volt 13 éves, mikor berobbant a köztudatba.Megosztás
Szerző: Metropol
2023.01.19. 19:30
fotó Buli Dorina Változás

Rostás Dorina alig volt 13 éves, mikor a Buli buli című slágerével berobbant a köztudatba. Nem csoda, hogy azóta rá is ragadt ez a jelző, Buli Dorinaként emlegeti mindenki. Az embereket természetesen megosztották a tinisztár slágerei, voltak, akik imádták, voltak, akik viszont hallgathatatlannak minősítették a dalokat. Dorina sikeréből azonban ez mit sem vett el, bár az utóbbi időben kevesebbet lehet róla hallani.

Dorina nagyon megváltozott Fotó: YouTube

Az énekesnő eltűnt a slágerlistákról, és a nyilvánosság előtt sem vállal túl sok szereplést. Nemrég viszont betöltötte a 18-at, lapunk pedig megkereste, mi lett az egykori tinisztárból. Először alig ismertünk rá, elképesztő változáson ment keresztül, legalábbis a fotói tanúsága szerint

Íme!

Öt hónapig nem látta a családja

Dorina 17 éves volt, mikor a Police.hu körözési listájára is felkerült. A fiatal lányt a családja kerestette, ugyanis hónapokra eltűnt, és nem volt hajlandó kommunikálni a szeretteivel. Mint kiderült, az akkori szerelme, Kovács Gyuszika szöktette meg Dorinát, azonban a románcnak hirtelen vége lett, de az énekesnőt legalább visszakapta a családja.

A történtekről Gyuszika a következőt mondta:

„Nagyon szerettük egymást, jól elvoltunk. A családja tudta, hogy Dorina nálunk van, de köröztette a rendőrséggel, ezért nem is nagyon mehetett sehová. Egy idő után láttam rajta, hogy ez nem jó neki, és hogy hiányolja a családját. Akkor már fél éve együtt éltünk. Mondtam neki, hogy nem akarom eltiltani a szeretteitől, de ők nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat, próbáltak szétválasztani minket. Nem tiltottam meg, hogy beszéljenek, végül ez lett a szerelmünk veszte” – nyilatkozta még tavaly.

 

Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan üzent G.w.M Kulcsár Edinának

Nyilvánosan üzent G.w.M Kulcsár Edinának

Tóth Andi levetkőzött, nem sokat bíz a képzeletre - fotó

Tóth Andi levetkőzött, nem sokat bíz a képzeletre - fotó

„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

Céline Dion ismerőse megtörte a csendet, így van most az énekesnő

Céline Dion ismerőse megtörte a csendet, így van most az énekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás