G.w.M picit beégett: csak olvasnia kellett volna a milliókért

Igaz, hogy otthonról, a fotelben ücsörögve mindannyian okosabbak vagyunk, mint a kamerák kereszttűzében, de ennyit azért illet volna tudni, vagy csak simán felolvasni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.10.
szerencsekerék TV2 G.w.M.

G.w.M már a döntő „játszma” legelején érezte, hogy nem neki kellene ott állnia, de a vakszerencse, vagy inkább a másik két játékos pechszériája úgy hozta, hogy neki nyílt esélye arra, hogy a Szerencsekerék hétfői adásából összeszedjen némi aprót az egyébként komoly vagyonához. Egyébként nem állt olyan messze a megoldástól, mint mondjuk Makó Jeruzsálemtől, de ez kevés volt az üdvösséghez. 

Itt már érezte G.w.M, hogy rezeg a léc Fotó: TV2

Azt lehetett sejteni, hogy akadhatnak gondjai a betűkkel, hiszen korábban éppen a Bors szúrta ki, hogy a fiatal rapper mellkasát díszíteni hivatott egyik idézetben helyesírási szarvashiba keletkezett a felvarrásnál. Mint ismeretes, G.w.M-re a „Soha ne mondd, hogy soha” – mondatocska került fel, csakhogy a mester lefaragta a szóvégi kettőzött d-t, ami azért kellett volna oda. Aztán persze ne feledjük a nevében rejlő anomáliát sem, hiszen a G.w.M betűkombináció helyes kiejtése sem úgy hangzik, ahogyan Márk elhíresült. No de ne is ragadjunk le a részleteknél, hiszen most a Szerencsekerék utolsó feladványaként megadott szónál járunk. 

Fotó: TV2

G.w.M egészen szerencsésen választott magán- és mássalhangzókat, így szinte csak fel kellett volna olvasnia a megfejtést, amiből mindössze négy betű hiányzott. Ehhez jött még segítségül a megadott témakör, ami a „buligyümi” volt, vagyis elég jól meghatározta az irányt, amin a játékosnak haladnia kellett volna. Tulajdonképpen a feladvány első fele egészen hamar össze is állt a rapper fejében, de a „cseresznye” szóval sehogyan sem boldogult, pedig szinte biztosan nem a híres Enigma géppel kódolták. 

Nos, a kis fiaskó megihlette a különböző fórumok kommentszekcióját is, és el is mondták, mit gondolnak G.w.M teljesítményéről. 

„Azért ez durva volt fa@ikám! A kilencéves kislányom simán kimondta a megfejtést, pedig fogalma sincs, mi az a koktélcserkó…”

„Már azzal is meglepett, hogy tudta, mi az a mássalhangzó és magánhangzó!” 

Ez van, ha előbb van meg az A8, mint a 8 A…

„Látod kicsim, újra megcsinálta” – írták a kommentelők. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás