Felfoghatatlan gyász: megrendülten fogadta barátja elvesztését Zámbó Krisztián





Krisztián nem tudja feldolgozni a történteket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.24.
gyász zámbó krisztián

Még mindig nem tért magához Zámbó Krisztián azok után, hogy értesült egykori barátjának elvesztéséről – írja a Blikk.

Eléggé megrázott a dolog, mert nagyon jó barátságot ápoltunk annak idején. Még egyelőre dolgozom fel a hírt, nem jó dolog, mivel az utóbbi években sok olyan embert vesztettem el, akik közel álltak hozzám. És most van ez az apus dolog is, ami felidézi bennem a fájó emlékeket

– mondta a lapnak, majd így folytatta:

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Sokat boroztunk együtt, jókat hülyéskedtünk, sajnálom őt, és nagyon-nagyon megérintett. Még dolgozom fel az ügyet. Sajnos, az utóbbi egy-két hónapban nem beszéltünk, de ez nem azért volt, mert rosszban lettünk volna, hanem egyszerűen neki is volt dolga, nekem is. De amúgy hetente beszéltünk mindig, találkoztunk is… Jóban voltunk, na!

Stone számos egészségügyi problémával küzdött: többször szenvedett infarktust, illetve a trombózissal is meggyűlt a baja. Egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, és az orvosok hiába küzdöttek az életéért, a szervezete feladta a harcot.

Krisztián még az X-Faktorban ismerte meg Kovács Lászlót azaz Stone-t, és azóta is tartották a kapcsolatot. Stone a tehetségkutató harmadik évadában szerepelt többek közt Zámbó Krisztiánnal is – emlékeztet rá a Blikk. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás