Emlékezetből választott ruhát a vak énekesnő

Agárdi Szilvi nemcsak csinos, de a hangja is csodálatos.Megosztás
Szerző: Angie
2023.01.20. 10:00
Agárdi Szilvi Csináljuk a fesztivált! vak

Összesen 9 sláger kapott esélyt arra, hogy bekerüljön a fináléba, ám csak három kiadó hely volt. Noha az elmúlt 100 év valamennyi korszakának dala versenyben volt, a továbbjutó szerzemények több mint négy évtizedes múltra tekintenek vissza: egy operettsláger a 20-as évekből és két lírai dal a 80-as évekből folytathatja a Csináljuk a fesztivált!

Agárdi Szilvia
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Agárdi Szilvi  az Úgy szeretném meghálálni című Kovács Kati-örökzöldet énekelte el hatalmas sikerrel, így készülhet a műsor február 4-i döntőjére. 

Az énekesnő a Metropolnak elmondta, nagyon különlegesen érzi most magát, de azt is elárulta, milyen ruhát szeretne viselni a nagy napon. 

„Fel sem fogom, hogy ekkora sikerem van és, hogy ennyi szeretetet kapok a közönségtől. Kovács Kati dalát kezdetben el sem mertem énekelni, mert bár sokan azt hiszik, könnyebb elénekelni egy olyan dalt, amit mindenki ismer, de ez nem igaz. Hatalmas felelősség”  – kezdte Szilvi, aki eddig kétszer adta elő a dalt és minden alkalommal megríkatta a közönséget.

„Nem láttam, de éreztem, hogy mindenki sír, miközben énekeltem. Bevallom, nekem is nagyon nehéz volt visszatartom a könnyeimet és egyszer nem is sikerült. Ez a szám nekem talán még többet jelent, hiszen az én szüleimnek igazán van mit megköszönnöm és meghálálnom. Hihetetlen, ami most történik  velem, érzem, hogy szuper évem lesz. Van egy csodálatos párom, döntős vagyok és hamarosan megjelenik az új albumom, sőt egy videóklipem is készül” – mondta büszkén az énekesnő, aki mindenekelőtt a februári döntőre készül. Természetesen akkor is nagyon csinos és szép szeretne lenni, már azt is tudja, hogy milyen ruhát szeretne viselni. 

„Az biztos, hogy csillogós lesz. Nagyon szerettem a középdöntős, királykék ruhámat is. Természetesen volt ruhapróba, ahol felpróbáltam többet is, ám végül kértem, hogy adjanak rám egy sellőfazont, mert emlékeztem, hogy az jól állt nekem. Így választottam ki a gyönyörű kék színét is” – mesélte a vak énekesnő. 

 

 

Ezeket olvastad már?
Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt

Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás