RETRO RÁDIÓ

Kiderült az összeg: Delhusa állítólag 9 milliót adott át Jimmynek





Zámbó Krisztián szerint hazugság, amit Delhusa állít: biztos benne, hogy édesapjának nem volt szüksége pénzre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.19.
Módosítva: 2023.01.20.
Zámbó Jimmy zámbó krisztián Delhusa Gjon

A Jimmy-film indította el a lavinát, amihez aztán egyre több sztár csatlakozott, akik előálltak a maguk történetével. Pataky Attila, az Edda Művek frontembere egy olyan történetet mesélt el, amikor egy fellépés kapcsán kaptak össze, melynek eredményeként Jimmy fegyvert fogott rá. Mindezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Aki kardot ránt, kard által vész el!” Tornóczky Anita a #Bochkor című műsorban azt mondta, ő gyakran forgatott együtt Jimmyvel, aki vele mindig nagyon kedves volt, ugyanakkor azt is elárulta: „Ő úgy iszogatott, hogy ott volt a whiskyspohár mellett a fegyver. Az teljesen normális volt, és senkinek a szeme nem rebbent.” Delhusa Gjon pedig egy nagyobb pénzösszegről beszélt, amit napokkal a halála előtt adott Jimmynek. Erre a Király fia, Zámbó Krisztián a közösségi médiában úgy reagált: mindez hazugság.

Zámbó Krisztián, Delhusa Gjon
Zámbó Krisztián szerint nem igaz, hogy Jimmy pénzt kért Delhusától

Krisztián most Bochkor Gábor vendége volt a Retro Rádióban. Itt ismét megerősítette: szerinte minden, amit Delhusa Gjon mondott az apjával és az odaadott pénzzel kapcsolatban, hazugság.

„Az én véleményem szerint hazudik a Delhusa Gjon. Nem értem, hogy 23 évvel később mi volt a célja azzal, hogy előrukkolt ezzel a sztorival. Felhívtam és meghallgattam az ő verzióját. Azt tudni kell, hogy édesapám a halála előtt két Budapest Sportcsarnokot töltött meg, két évada volt az RTL Klubon, és minden héten járt koncertezni sportcsarnokokba, bejárta Erdélyt, a Felvidéket és Magyarországot. El kell, hogy mondjam, hogy miután elhunyt, mi, a család sok-sok évre nagyon sok pénzt örököltünk meg. Nem tudom elképzelni, hogy pénzre lett volna szüksége" – jelentette ki Krisztián, aki elárulta, telefonon beszélt is Delhusával, aki a következőket mondta el neki:

„Éjfélkor ment oda apukám, állítólag ittas állapotban, és bekopogott hozzá, hogy neki most kell előleg. Azt mondta Gjoni, hogy akkoriban nehezen ment édesapámnak, ami nem igaz. Ráadásul emlékszem rá, amikor akkor karácsonykor édesapám megkérdezte a feleségét, Editet, hogy mennyi pénz van a páncélszekrényben. Azt mondta, hogy 3-4 millió.” 

 

Gjoni azt mesélte nekem, hogy 9 milliót adott édesapámnak, mert annyi volt a páncélszekrényben, de ezt nem kérné vissza, mivel ezt úgy tudta kompenzálni, hogy édesapám halála után kiadta a közös dalukat is tartalmazó lemezt. Azt a lemezt, amelyre ígéretet tett az emlékműsoron az embereknek, hogy soha, sehol nem fogja kiadni

– idézte Zámbó Jimmy legidősebb fiának műsorban elhangzott szavait a Bors.





 





Ezeket olvastad már?
Elárulta a világsztár: 40 dolláros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen – Fotók

Elárulta a világsztár: 40 dolláros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen – Fotók

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás