Bódi Csabi és felesége elszökött a világ elől

A népszerű mulatós énekes luxusutazással lepte meg feleségét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.17.
Módosítva: 2023.01.17.
nyaralás

Bódi Csabi és felesége megszökött Magyarországról. A Borsnak most elárulta a részleteket, és hogy milyen élményeket szereztek több tízezer kilométerre Magyarországtól.

Mesés utazással indult a 2023-as év Bódi Csabi és felesége számára. A szerelmesek 10 napra hátat fordítottak Magyarországnak és a Maldív-szigeteken pihenték ki az elmúlt esztendő fáradalmait. Csabi egyébként főként Ginának szeretett volna kedveskedni ezzel a kiruccanással.

Fotó: Facebook

„365 nap anya, feleség...”

„Ginával most ketten szöktünk el a világ elől. Szerettem volna meglepni az én drága feleségemet, hiszen az év minden napján keményen dolgozik, 365 nap anya, feleség... Úgyhogy ezért leptem meg ezzel a 10 napos utazással a Maldív-szigetekre. Igazi kalandtúra volt, két szigeten is jártunk, ettünk, ittunk, szórakoztunk és megannyi élménnyel gazdagodtunk” – kezdte a Borsnak Csabi.

Rengeteg élményt szereztek

„Az egyik legnagyobb élmény számomra, mikor cápák és ráják között lépdeltünk. A sekély, parti vízben ott úszkáltak mellettünk, egészen elképesztő volt. Ennyire még sosem éreztem közel magamhoz a természetet. Voltunk egyébként egy korallparadicsomban is, lenyűgöző látvány volt. Tényleg, még most sem találom a szavakat... Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy ide eljuthattunk" – mondta a lapnak az énekes, aki egy videót is közzétett a kalandról. 


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás