Berki Krisztián szellemként kísérti Mazsit? Durva, amit észrevettek a fotóján

Berki Mazsi Instagram-oldala szinte felrobbant, miután pár kommentelő egy szellemet szúrt ki a legújabb fotóján.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.24.
berki mazsi szellem Berki Krisztián

Az egész országot ledöbbentette, mikor tavaly májusban tragikus körülmények között elhunyt Berki Krisztián. Talán a legnehezebb Mazsi számára volt a gyász, hiszen egyedül maradt egy akkor alig féléves kisbabával. Noha házasságuk akkoriban válságban volt, az özvegy nem tagadja, rémálommá vált az élete, nehezen fogadta el, hogy férje már nincs többé. Éppen ezért sokszor beszélt is hozzá, és abban is biztos volt, hogy Krisztián lelke velük maradt.

„Volt egy mélypontom nem olyan régen. Szoktam Krisztiánhoz beszélni, szoktam neki mesélni, és megkérdezem tőle, hogy itt van-e velünk. Emma ült a babakocsijában, rám nézett, és visszaintegetett. Amikor nagyon egyedül érzem magunkat, amikor ketten vagyunk otthon, meg szoktam Emmát kérdezni, hogy hol van apa, vagy hogy itt van-e apa velünk? Emma nagyon érdekes, amikor erről beszélgetünk. A szemével olyan pontra néz fel, ami nem természetes póz” – mesélte hónapokkal ezelőtt a Fókusznak.

Mazsit meglátogatta Berki Krisztián? (Fotó: Markovics Gábor)

Szellem látogatta meg Mazsit?

Az özvegy arról is nyíltan beszélt, hogy spirituális beállítottságú, így valószínűleg őt nem lepte meg annyira, amit a kommentelők írtak az új fotója alá. Bár a poszt egy egyszerű cipőreklámnak indult, végül valóságos szellemvadászat lett belőle. Többen biztosra vélik, hogy szellem látogatta meg az édesanyát, s volt olyan is, aki Berki Krisztiánra tippelt. 

„Bocsi, tudom, hogy itt a cipő a lényeg, de csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy melletted áll valaki… Nézzétek meg a képet!” – írta valaki.

„Én is látom, még a feje is ott van, elsőre nekem is ez jött le” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Szerintem Berki látogatta meg, tuti, hogy visszajár!

 – talán mind közül ez volt a legmeghökkentőbb hozzászólás.

Ezek után azonnal beindultak a találgatások, de egy kisebb kommentháború is kialakult. A szkeptikusok a szellemet csupán egy koszként látják a tükrön, míg az élénkebb fantáziával rendelkezők teljesen biztosak abban, amit láttak. A kérdés csak az, hogy kinek van igaza?

Újra boldog

Nagy port kavartak azok a fotók, amelyek a Bors birtokába jutottak. A felvételeken Mazsi és új kedvese látható, amint Zanzibáron élvezik a napsütést egy ötcsillagos hotel medencéje mellett. Bár Berki Krisztián özvegye tudatosan nem beszél a magánéletéről, azt már többen is tudni vélték, hogy férje halála után rátalált a szerelem. Mazsi boldogságának azonban nem örül mindenki, főként nem Berki Krisztián édesanyja. Júlia asszony teljesen kiakadt a zanzibári luxusnyaraláson és azon, ahogy egykori menye éli az életét. Azt ígérte, hogy ha legközelebb találkozik unokája édesanyjával, lehet hogy megtépi.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás