RETRO RÁDIÓ

Berki édesanyjánál elpattant a húr: Ököllel akar revansot venni Mazsin

Míg a fiatal özvegynek maga és a kislánya érdekében is tovább kell élnie, addig az egyetlen gyermekét elvesztő édesanya számára késdöfés a szívbe a másik fél minden boldog perce. A zanzibári nyaralás végleg kiakasztotta Krisztián anyukáját.Megosztás
Szerző: Zs.
2023.01.19. 08:00
berki mazsi anyós Berki Kirisztián

Mazsi és Júlia asszony között egy ideig jó viszony volt, Berki Krisztián halála után azonban minden megváltozott. Komoly ellentét feszül a két nő között, amit csak fokoz Mazsi aktív közösségi médiás jelenléte, hiszen Krisztián anyukája nap mint nap szembesül azzal, hogy a volt menye éppen hol érzi nagyon jól magát. A legújabb konfliktust az a zanzibári nyaralás pattintotta ki, amelyről a Bors számolt be elsőként.

Lesifotók készültek a nyaralásról  Fotó: Bors

Mazsi a kislányával, az új kedvesével és annak gyermekével Zanzibárra utazott január elején. Az ötcsillagos luxushotelben – ami napokkal azelőtt nyitotta ki kapuit, hogy megérkeztek – minden földi jót megkapnak a vendégek, hófehér homokos tengerparton süttethetik a hasukat, prémium minőségű élelmiszer-alapanyagokból készült bőségtálakat ehetnek, az azúrkék vízparton lovagolhatnak, vagyis tényleg a földi paradicsomban érezhetik magukat.

A fotókat látva Berki Krisztián édesanyjában újult erővel lángolt fel a düh.

Napról napra jobban szakad szét a szívem

 – mondta Júlia a Bors megkeresésére, majd így folytatta: „Szerintem amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit, és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet, és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem… Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kisunokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm.”

Berki Krisztián édesanyja
Júlia asszony az egyetlen fia temetésén  Fotó: Bors

Az édesanya szerint sem a fia, sem ő nem ezt érdemelték a sorstól

A minap Júliát felhívta telefonon Mazsi édesanyja. A két anyós nem sokáig beszélt egymással, mert hamar elszabadult a pokol. Mazsi édesanyja ugyanis azt kérte Krisztián anyukájától, hogy ne bántsa nyilvánosan a lányát. 

„Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia?” – kérdezte Júlia, majd így folytatta: 

„Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. Egy olyannal, aki megérdemli őt. De az élet másként hozta” – tette hozzá Júlia asszony, majd az mondta: 

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakatéletét.

 

 

Ezeket olvastad már?
Nem kímélik a követői Horváth Évát, most pasija miatt támadták be a kétgyermekes anyukát

Nem kímélik a követői Horváth Évát, most pasija miatt támadták be a kétgyermekes anyukát

"Apa főz, Kamcsa segít" - Rácz Jenő újabb tündéri fotót osztott meg kislányáról

"Apa főz, Kamcsa segít" - Rácz Jenő újabb tündéri fotót osztott meg kislányáról

Fenyő Iván: Elfogadtam, hogy eddig nem lettem férj és apa

Fenyő Iván: Elfogadtam, hogy eddig nem lettem férj és apa

50 éves lett, fogadalmat tett Katus Attila

50 éves lett, fogadalmat tett Katus Attila

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás