Berki édesanyjánál elpattant a húr: Ököllel akar revansot venni Mazsin





Míg a fiatal özvegynek maga és a kislánya érdekében is tovább kell élnie, addig az egyetlen gyermekét elvesztő édesanya számára késdöfés a szívbe a másik fél minden boldog perce. A zanzibári nyaralás végleg kiakasztotta Krisztián anyukáját.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.01.19.
berki mazsi anyós Berki Kirisztián

Mazsi és Júlia asszony között egy ideig jó viszony volt, Berki Krisztián halála után azonban minden megváltozott. Komoly ellentét feszül a két nő között, amit csak fokoz Mazsi aktív közösségi médiás jelenléte, hiszen Krisztián anyukája nap mint nap szembesül azzal, hogy a volt menye éppen hol érzi nagyon jól magát. A legújabb konfliktust az a zanzibári nyaralás pattintotta ki, amelyről a Bors számolt be elsőként.

Lesifotók készültek a nyaralásról  Fotó: Bors

Mazsi a kislányával, az új kedvesével és annak gyermekével Zanzibárra utazott január elején. Az ötcsillagos luxushotelben – ami napokkal azelőtt nyitotta ki kapuit, hogy megérkeztek – minden földi jót megkapnak a vendégek, hófehér homokos tengerparton süttethetik a hasukat, prémium minőségű élelmiszer-alapanyagokból készült bőségtálakat ehetnek, az azúrkék vízparton lovagolhatnak, vagyis tényleg a földi paradicsomban érezhetik magukat.

A fotókat látva Berki Krisztián édesanyjában újult erővel lángolt fel a düh.

Napról napra jobban szakad szét a szívem

 – mondta Júlia a Bors megkeresésére, majd így folytatta: „Szerintem amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit, és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet, és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem… Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kisunokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm.”

Berki Krisztián édesanyja
Júlia asszony az egyetlen fia temetésén  Fotó: Bors

Az édesanya szerint sem a fia, sem ő nem ezt érdemelték a sorstól

A minap Júliát felhívta telefonon Mazsi édesanyja. A két anyós nem sokáig beszélt egymással, mert hamar elszabadult a pokol. Mazsi édesanyja ugyanis azt kérte Krisztián anyukájától, hogy ne bántsa nyilvánosan a lányát. 

„Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia?” – kérdezte Júlia, majd így folytatta: 

„Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. Egy olyannal, aki megérdemli őt. De az élet másként hozta” – tette hozzá Júlia asszony, majd az mondta: 

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakatéletét.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás