RETRO RÁDIÓ

Berki Mazsi Afrikában tűnt fel a szerelme oldalán

Zanzibár fehér, homokos tengerpartján, egy mindössze pár napja átadott ötcsillagos luxusszállodában múlatja az időt a fiatal édesanya és a titokzatos szerelme.Megosztás
Szerző: Zs.
2023.01.11. 06:00
berki mazsi titkos élet afrika nyaralás

A páros ízlésére nem lehet panasz, a 250 szobás elegáns szálloda közvetlenül a tengerparton található, 8 km-re Matemwe-től. A szolgáltatások magas minőségéről a szobaárak tanúskodnak. A legolcsóbb szállás 170 ezer forint/éjszakába kerül, de van jakuzzis szoba 200 000-ért és privát medencés is, a 260 nm-es apartman 420 ezer forintba kerül egy estére.

Emerlad Hotel Zanzibár
Jakuzzi a szoba közepén Fotó: Emerald Hotel 

A szálloda egyébként annyira új, hogy december utolsó hetében nyitotta meg a kapuit, vagyis ezen a héten tényleg az első vendégek vették birtokukba a helyszínt. 

Nehéz volt újrakezdeni  

Berki Mazsi 2020 májusának elején veszítette el a férjét, a gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. Bár a tragédia előtti hónapokban már nem volt köztük minden rendben – többek között családon belüli erőszakról meséltek az egykori szomszédok –, nagyon megviselte őt a férje váratlan halála. Hogy ne viselte volna? Egy féléves csecsemővel maradt egyedül a világban, célok, tervek és elképzelés nélkül, hónapok kellettek ahhoz, hogy magához térjen az érzelmi sokkból, és újra tudja tervezni az életét. 

Berki Mazsi Krisztián
A házaspár az utolsó hónapokban sok problémával küzdött Fotó: Metropol

Nem volt könnyű dolga, hiszen bármibe kezdett, azonnal kemény kritikával illette az internet népe. Mazsi egyik legbátrabb vállalása például az volt, hogy a nyár végén/ősszel elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplést. A megmérettetés – utólag azt mondja – élete legjobb ötlete volt, hiszen a táncnak köszönhetően újra élni kezdett. 

Szerelembe esett 

Az új szerelmét a barátnőin keresztül ismerte meg Renáta, aki sokat tanult a hibáiból: Krisztián halála után fél évvel például azt mondta, hogy soha többé nem fogja beengedni a nagy nyilvánosságot a magánéletébe, nem szeretné azt az életstílust folytatni, amit a volt kapcsolatában tapasztalt meg. 

Mivel a magánéletéről tényleg soha nem beszél, azt a nemrég felreppent hírt sem tudta senki megcáfolni vagy megerősíteni, hogy a titokzatos szerelmével szakítottak vagy sem. A megválaszolatlan kérdésre egészen mostanáig kellett várni...

A világ túlfelén is kiszúrták őket 

A Bors figyelmét egy nem magyar állampolgárságú kedves olvasó hívta fel arra, hogy a csinos barna hölgy bizony nagyon ismerősnek tűnik neki. Fotót is küldött, amin egyértelműen beazonosítható Berki Mazsi, a vállalkozó kedvese és a velük utazó gyermekek is. 

Berki Mazsi
Gyönyörű helyen nyaralnak Fotó: Bors 
Délutáni koktélozás 

A szemtanú beszámolója szerint a család visszahúzódó, csendes, kerülik a feltűnést, a felnőttek a két gyermekre és a pihenésre koncentrálnak. A helyszínről – tőle szokatlanul – Mazsi még nem nagyon posztolt az Instagram-oldalára, a cikkünk megjelenéséig mindössze két képet osztott meg, amin a kislánya, Emma látható. A helyszínt ugyan nem jelölte meg, de a szálloda környezete jól kivehető.  

Nyaral a baba 

 

 

Ezeket olvastad már?
50 éves lett, fogadalmat tett Katus Attila

50 éves lett, fogadalmat tett Katus Attila

Eljegyezték Palvin Barbarát

Eljegyezték Palvin Barbarát

Curtis elhagyta az országot: New Yorkból üzent - Videó!

Curtis elhagyta az országot: New Yorkból üzent - Videó!

Harry herceg sorsa vár Györgyre? Katalin és Vilmos tiltakoznak

Harry herceg sorsa vár Györgyre? Katalin és Vilmos tiltakoznak

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás