Berki Mazsi Afrikában tűnt fel a szerelme oldalán





Zanzibár fehér, homokos tengerpartján, egy mindössze pár napja átadott ötcsillagos luxusszállodában múlatja az időt a fiatal édesanya és a titokzatos szerelme.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.01.11.
berki mazsi titkos élet afrika nyaralás

A páros ízlésére nem lehet panasz, a 250 szobás elegáns szálloda közvetlenül a tengerparton található, 8 km-re Matemwe-től. A szolgáltatások magas minőségéről a szobaárak tanúskodnak. A legolcsóbb szállás 170 ezer forint/éjszakába kerül, de van jakuzzis szoba 200 000-ért és privát medencés is, a 260 nm-es apartman 420 ezer forintba kerül egy estére.

Emerlad Hotel Zanzibár
Jakuzzi a szoba közepén Fotó: Emerald Hotel 

A szálloda egyébként annyira új, hogy december utolsó hetében nyitotta meg a kapuit, vagyis ezen a héten tényleg az első vendégek vették birtokukba a helyszínt. 

Nehéz volt újrakezdeni  

Berki Mazsi 2020 májusának elején veszítette el a férjét, a gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. Bár a tragédia előtti hónapokban már nem volt köztük minden rendben – többek között családon belüli erőszakról meséltek az egykori szomszédok –, nagyon megviselte őt a férje váratlan halála. Hogy ne viselte volna? Egy féléves csecsemővel maradt egyedül a világban, célok, tervek és elképzelés nélkül, hónapok kellettek ahhoz, hogy magához térjen az érzelmi sokkból, és újra tudja tervezni az életét. 

Berki Mazsi Krisztián
A házaspár az utolsó hónapokban sok problémával küzdött Fotó: Metropol

Nem volt könnyű dolga, hiszen bármibe kezdett, azonnal kemény kritikával illette az internet népe. Mazsi egyik legbátrabb vállalása például az volt, hogy a nyár végén/ősszel elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplést. A megmérettetés – utólag azt mondja – élete legjobb ötlete volt, hiszen a táncnak köszönhetően újra élni kezdett. 

Szerelembe esett 

Az új szerelmét a barátnőin keresztül ismerte meg Renáta, aki sokat tanult a hibáiból: Krisztián halála után fél évvel például azt mondta, hogy soha többé nem fogja beengedni a nagy nyilvánosságot a magánéletébe, nem szeretné azt az életstílust folytatni, amit a volt kapcsolatában tapasztalt meg. 

Mivel a magánéletéről tényleg soha nem beszél, azt a nemrég felreppent hírt sem tudta senki megcáfolni vagy megerősíteni, hogy a titokzatos szerelmével szakítottak vagy sem. A megválaszolatlan kérdésre egészen mostanáig kellett várni...

A világ túlfelén is kiszúrták őket 

A Bors figyelmét egy nem magyar állampolgárságú kedves olvasó hívta fel arra, hogy a csinos barna hölgy bizony nagyon ismerősnek tűnik neki. Fotót is küldött, amin egyértelműen beazonosítható Berki Mazsi, a vállalkozó kedvese és a velük utazó gyermekek is. 

Berki Mazsi
Gyönyörű helyen nyaralnak Fotó: Bors 
Délutáni koktélozás 

A szemtanú beszámolója szerint a család visszahúzódó, csendes, kerülik a feltűnést, a felnőttek a két gyermekre és a pihenésre koncentrálnak. A helyszínről – tőle szokatlanul – Mazsi még nem nagyon posztolt az Instagram-oldalára, a cikkünk megjelenéséig mindössze két képet osztott meg, amin a kislánya, Emma látható. A helyszínt ugyan nem jelölte meg, de a szálloda környezete jól kivehető.  

Nyaral a baba 

 





 





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás