Rivalizálás! Arnold Schwarzenegger átverte Sylvester Stallonét

A testépítősztár jól átejtette pályatársát.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.12.
átverés rivalizálás barátság

A 70-es évektől kezdődően aranykorukat élték a lövöldözős akciófilmek, amelyeknek két hatalmas csillaga Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger volt. A két színész bár napjainkban elválaszthatatlan barátok, nem volt ez mindig így. Évtizedeken keresztül rivalizáltak egymással, hogy elhappolhassák a jobbnál jobb filmszerepeket a másik elől.

2019 - Rambo: Last Blood - Movie Set
A két sztár a mai napig elvállal akciófilmszerepeket /Fotó: Lionsgate

A New York poszt írt róla, hogy a 90-es évek kezdetén elkészítették az „Állj, vagy lő a mamám!” című vígjáték forgatókönyvét, amit Arnold Schwarzenegger elolvasott, azonban bugyutának tartotta. A színész úgy érezte, hogy a komédia bukásra van ítélve, ezért ördögi tervet eszelt ki. Elterjesztette, hogy ő kapta meg a szerepet és mindenkinek elmesélte, hogy milyen jó kis produkció fog belőle készülni.

Sylvester Stallonénak több sem kellett, értesítette az ügynökét, hogy mindegy milyen áron, de szerezze meg számára a szerepet. Így végül „Rocky” lett a főszereplője a vígjátéknak, amelyben egy rendőr a pisztollyal felszerelt anyukájával old meg egy bűnügyet. A film bukás lett a kritikusoknál, Arnold nevetett egy jót, Sylvester Stallonénak pedig sokáig sötét folt volt a karrierjén ez az alkotás. 

Néhány éve azonban még csipkelődve revansot vett Stallone, ugyanis azt mondta egy interjú során barátjáról:

„Én legalább nem voltam még terhes egyik filmemben sem, kvittek vagyunk” – szúrt oda a „Junior” főszereplőjének.

 

junior arnold schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger terhes férfit játszott a Junior című filmben 

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás