Megjárta a földi poklot! Nehéz hónapokon van túl Oszter Sándor özvegye

Készül a karácsonyra és sok időt tölt a szeretteivel Failoni Donatella. Oszter Sándor özvegye a Borsnak elmondta, bár nehéz időszakot tudhat a háta mögött: élni szeretne, mert még nagyon sok dolga van a földön. Továbbra is abban a diósjenői vadászkastélyban lakik, ahol évtizedeket töltött a szeretett férjével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
karácsony nehéz időszak gyász Oszter Sándor

Failoni Donatellát mostanában nem hagyja magára a családja. Egyesek tudni vélik, hogy róla van szó azokban a hírekben, melyek szerint egy Kossuth-díjas színművész özvegye nemrég öngyilkossági kísérletet követett el. A művésznő nem kommentálja a híreke, csupán sejtelmesen annyit mond: köszöni, jól érzi magát.

Oszter_Sandor_es_csaladja
Oszter Sándor halála óriási fájdalmat okozott Donatellának és lányának, Alexandrának Fotó: Schumy Csaba

Élvezem az életet!

Jókedvűen, kedvesen vette fel a telefont Failoni Donatella, aki bár férje tavaly októberi halála óta nehéz időszakon megy keresztül, mégis próbálja a víz felszíne felett tartani magát. Nem tagadja, hogy voltak pillanatok, amikor úgy érezte, megjárta a poklot.

Tudom, hogy néhány hete meggondolatlan bejegyzéseket tettem közzé a Facebookon, melyekkel ráijesztettem néhány ismerősömre. Ígérem, a jövőben nem teszek ilyeneket

– mondta az ismert zongoraművész, és megjegyezte: önmagában az, hogy valaki akár nyilvánosan is közzétesz mélabús gondolatokat, még nem jelenti azt, hogy valóban maga ellen is fordul.

Mindenkinek köszönöm, aki aggódott értem, de jól vagyok. Élvezem az élet szépségeit, lelkesen készülök a karácsonyra. Két hete töröm itthon a diót, ugyanis a szentestét velem tölti az egész családom, ezért bejglit és zserbót is sütök. Egyáltalán nem áll szándékomban eltávozni ebből a világból, nagyon is élni szeretnék

 – fogalmazott Donatella.

Sándor vigyáz rám!

Oszter Sándor tavaly októberben a család balatoni nyaralójában lett rosszul, nem sokkal később pedig a fejét a felesége vállára hajtva hunyt el. Közel öt évtizedet töltöttek együtt, a köztük levő erős köteléket pedig a halál sem szakította szét.

Érzem és tudom, hogy Sándor velem van, és odaföntről vigyáz rám. Egy madár képében rendszeresen megjelenik az ablakban. Egyszer be is repült, és egyenesen beült egy fotelbe. Akkor megszólítottam: Sándor, te vagy az? Ha igen, adj jelt! Abban a pillanatban felreppent, és csak a hálószobában szállt le, egyenesen a férjem ágyán

– mesélte meghatottan a zongoraművész, és hozzátette: a madár azóta is látogatja.

Hiányzik a hitvesem, de tudom, hogy sok tennivalóm akad még. Szüksége van rám a lányomnak és az unokámnak is

– szögezte le Failoni Donatella.

Oszter Sándor és Failoni Donatella
Donatella szerint férje szelleme madár formájában tér vissza hozzá Fotó: Móricz István / Bors

Mindene a család

A művésznőre az elmúlt időszakban kissé rájárt a rúd. Volt, hogy elesett az otthonában és csontját törte, de a baleset után sikeresen felépült. Ideje nagy részét otthon tölti, hiszen a balatoni nyaralójában jelenleg nincs fűtés, ezért oda télen nem tud huzamosabb időre leutazni.

A diósjenői házban minden Sándorra emlékeztet, de én nem is szeretnék ezektől az emlékektől megválni

– jelentette ki Failoni Donatella. Az impozáns ingatlanban rengeteg a tennivaló, de van segítsége. A lánya is folyamatosan látogatja, a veje pedig szinte nála lakik. Odafigyelnek rá, nem hagyják, hogy magányosnak érezze magát. A legnagyobb örömöt persze unokája, Hunor jelenti a számára. Már csak miatta is szeretne minél hosszabb életet élni.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás