Kökény Attila: Számomra fontosak a tartalmas családi programok

Sűrű hónapok állnak az énekes mögött, de a karácsonyi időszakban végre lehetősége nyílik a családra koncentrálni. Azonban nem csak emiatt különleges számára az év utolsó hónapja, ugyanis egy sorsfordító esemény két éve örökre megváltoztatta!Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
család Kökény Attila szeretet Dancing with the stars

Kiemelten fontos a család Attila életében, így nem volt könnyű számára, hogy a TV2 táncos műsora alatt nem mindig tudott annyit velük lenni, mint szeretett volna.

Hot Magazin címlap
A Dancing with the Stars után újra jut ideje a családjára Kökény Attilának Fotó: Hot Magazin

Az utóbbi pár hónapban sajnos nagyon kevés időt tudtam együtt tölteni a családdal, ezt igyekszem bepótolni. Már voltam wellnesszezni a feleségemmel, és a gyerekekkel is tervben van. Számomra fontosak a tartalmas családi programok, ugyanis a hozzám közel állókkal töltött minőségi idő a szeretetnyelvem

– árulta el Attila.

„Szeretem elkényeztetni a családomat”

Bár kevés a szabadideje, az ajándékok kiválasztására kiemelt figyelmet fordít. Számára nem megterhelő azon gondolkodni, hogy mivel lepje meg a hozzátartozóit.

Kökény Attila betartotta ígéretét és elvitte a feleségét wellnesszezni Fotó: Czerkl Gábor

 

Szeretem elkényeztetni a családomat, ugyanis az ajándékozásban is a szeretetet látom, boldoggá tesz, hogy adhatok. A feleségemnek már jóval karácsony előtt megvettem az ajándékát, de gyakran meglepem apróságokkal ünneptől függetlenül is. A gyerekeknek és az unokáknak pedig együtt szoktunk vásárolni.

Kökény Attila életmódváltozásáról a szerdán megjelenő Hot magazinban olvashatsz bővebben.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás