„Végre elmegyünk randizni” – ennyi idő után látja újra a feleségét Kökény Attila





Kökény Attila és Mikes Anna hétről hétre lenyűgözte a zsűrit és a közönséget, ám ezúttal alulmaradtak a TV2 Dancing with the Starsban. „Visszakapom a feleségem. Végre elmegyünk randizni, lényegében nem láttuk egymást már három hónapja” – mondta a műsor után jókedvűen Attila a Borsnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.14.
drámai búcsú

Vitathatatlan, hogy Kökény Attila a Dancing with the Stars egyik legnagyobb meglepetése. Azt már tudtuk, hogy az éneklésben, zenélésben remekel, ám ismerősei, kollégái abban is biztosak voltak, hogy a tánc nem tartozik az erősségei közé. Jóbarátjának, a zsűriben ítészkedő Bereczki Zolinak már az első adásban leesett az álla, s huncutul azzal vádolta Attilát, hogy eddig szándékosan megvezette őket, hiszen nagyon is tud táncolni! Kökény Attila nem érzett csalódottságot a szombati búcsúzását követően.

Három hónapig alig látták egy-mást a feleségével Fotó: Bors

„Nagyon jól érzem magam, azt sem mondhatnám, hogy csalódott vagyok. Hálás vagyok Annának, mert én tényleg a nulláról indultam. Most, hogy számomra vége a műsornak, visszakapom az életem, visszakapom a feleségem. Végre elmegyünk randizni, lényegében nem láttuk egymást már három hónapja!”

A Bors megkérdezte a zenészt, nem szült-e otthon féltékenységet, hogy egy csinos fiatal hölggyel ilyen közelségben töltötte az elmúlt heteit:

„De, állandóan veszekedtünk...! Csak viccelek! Nem volt semmi probléma, ez egy ilyen játék. Amikor az ember elvállal egy ilyen műsort, otthon megbeszéli.

Társai a levegőbe dobálták Attilát Fotó: Bors

Sőt, olyannyira nem okozott gondot, hogy Attila meg is invitálta Annát egy családi ebédre.

„Mindenféleképpen megetetem ezt a leányzót, mert nagyon sokat fogyott. Kaja lesz, pia lesz. Ahol lesz koncertem, Annácskának ott a helye. Szeretném a családomban is látni őt, mert nem volt arra sem időnk, hogy egy jó családi kajára összeüljünk. A feleségem nagyon jól főz, úgyhogy szeretettel meghívtam hozzánk Annát. Elküldöm őt pihenni is, kap tőlem ajándékba egy wellnesst.

Attila kiemelte, hogy bár ő is megtett minden tőle telhetőt, Anna munkabírására különösen büszke:

„Ő egy maximalista. Én is az vagyok, csak nem a táncban” – mókázott még Attila, aki elismerte, rá kellett bíznia magát Annára, s nem bánta, hogy ő vezetett – idáig:

A végére átvettem az irányítást, ki is estünk!” – tette hozzá Attila.

Taroltak Adélék

Csobot Adél és Hegyes Berci párosával olyan történt, mint még soha ebben az évadban: produkciójukra álló tapsvihart és a maximális 40 pontot kapták meg! „Ezt a műsort neked találták ki! Nem tudok olyan szegmenst, ami nem volt tökéletes” – méltatta őket Szente Vajk, míg Ördög Nóri és Bereczki Zoli a könnyeivel küzdött.

A próbákon rábízta az irányítást Annára Fotó: Bors

Réka helyét fia veszi át?

A DWTS háttérműsorában Gelencsér Timi a Farm VIP 3. évadának néhány szereplőjét látta vendégül, köztük Rubint Réka és Schobert Norbi nagyobbik fiát is. Ő a műsor szünetében táncba vitte Görgényi Fruzsinát, aki kioktatta a helyes kéztartásról a tinédzsert: „nem fogod meg a fenekemet”, szólt az egyik utasítás.





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás