Dancing with the Stars: megszólalt Kökény Attila tegnapi kiesése után - Videó!





A Dancing with the Starstól Mikes Anna és Kökény Attila búcsúzott. Az énekes a műsor után kemény kritikát fogalmazott meg magával szemben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.13.
őszinte vélemény

Ahogy arról már beszámoltunk szombaton a Dancing with the Stars Mikes Anna és Kökény Attila számára ért véget. A veszélyzónából végül Vavra Bence és Lissák Laura jutott tovább.

Mikes Anna és Kökény Attila számára szombaton véget ért a verseny Fotó: Metropol

A kieső páros a verseny után a Blikknek nyilatkozott.

Megmondom őszintén én jól érzem magamat, mert ahogy mondod, ez egy verseny, de nekünk ez inkább egy játék volt. Nyilván egy picit azért érzem magam rosszul, hogy nem tudtam jobban teljesíteni, Anna végett, mert hogy azért nyilván ő egy verseny ló én meg aprócska kis póni vagyok itt ebben a történetben” - nyilatkozta csalódottan Kökény Attila.

Az énekes elmondta, hogyha nem lett volna rajta ekkora teher és nyomás, akkor egy-két kört még biztosan mentek volna, de a döntőig nem jutottak volna el. Kökény Attila hangsúlyozta, hogy nagyon jól érezte magát, de úgy érzi, hogy kimaxolta a versenyt és ebben ennyi volt.

„Eddig tartott, ez volt benne, azt érzem, hogy megtettem mindent, de nyilván, amit mondtam nem látom úgy a testemet, hogy magát a testfelépítésemet sem, hogy...” - mondta az énekes, majd hozzátette „alkalmatlan vagyok arra, hogy egy ilyen versenyt megnyerjek!

Kökény Attila elmondta, hogy egy két-három napra eltűnik majd valahova.

A teljes interjú ide kattintva tekinthető meg.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás