RETRO RÁDIÓ

Gönczi Gábor különleges meglepetéssel készült szüleinek





Két fontos jubileumot is ünnepeltek Gönczi Gábor szülei: tavaly nyáron voltak ötvenéves házasok, idén decemberben pedig egy hét különbséggel töltötték be a hetvenet!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.28.
meglepetés jubileum

Komolyan vesszük a kerek évfordulókat, anno az ötvenedikre egy rockandroll bulit szerveztem. A feleségem, Ildi is úgy véli, hogy ez a nap tényleg más, mint a többi. Ilyenkor tilos fellépni, dolgozni: kötelező, hogy együtt legyen a család. A szüleim 70. születésnapjára pedig egyértelmű volt, hogy különleges meglepetéssel készülök – kezdte mosolyogva a tévés a Hot! magazin ma megjelent számában.

– Hetek óta lázban égek, hisz pár éve felújították a gyerekkorom vakációinak helyszínét, egy nagyon modern, családbarát wellness-szálloda lett belőle. Kitaláltam, hogy visszahozom ide a szüleimet, akik erről mit sem sejtettek.

Gábor mindent alaposan kitervelt, az édesanyja és az édesapja szállítását is maga intézte, sőt megkérte őket, hogy az út ideje alatt csukják be a szemüket.

– Egy óra utazás után meg is érkeztünk a szállodához, ahol harminc éve nem jártunk. Történelmi pillanat volt, amikor a szüleim meglátták a szépen felújított épületet. Az első napon szűk családi körben élveztük a szaunavilágot és a well­ness­rész­le­get, majd a második napon elhívtam őket sétálni. A parkolóban hirtelen megállt egy autó, és kiszálltak belőle a legjobb barátaik, akikkel annak idején rendszeresen ide jártak. Volt örömrivalgás, sírás, sikítozás! Bár tartják a kapcsolatot, élőben ritkán látják egymást. Most végre találkozott a régi csapat a régi helyszínen. Onnantól nem volt megállás: vacsoráztunk, buliztunk, hajnalig beszélgettünk

– mesélte vidáman Gábor, aki elárulta, hogy itt még közel sem volt vége az ünneplésnek.

A különleges mátrai Mikulás-hétvége után, ahol már a kicsi Gréti is részt vett, itthon egy különleges vacsorával zárták a családi jubileumot.

– A faluban, ahol lakunk, terveztem még egy utolsó, megkoronázó ünnepséget.

A szüleim csak annyit tudtak, hogy lesz egy egyszerű vacsora. Mondták is, hogy ne legyen nagy felhajtás, „Csak együnk, és menjünk haza!” Arról mit sem sejtettek, hogy én felelevenítem édesapám zenészmúltját, és meghívom a volt kollégáit, sőt odarendelem a saját zenekaromat is. 


 

 


 


 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás