Tóth Andi végre megszólalt: „Ezért bántanak ennyien” – Videó!





Az énekesnőről az elmúlt időszakban rengeteg találgatás kapott szárnyra, most elmondta a véleményét a helyzetéről és a kritikusairól.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.22.
bántások

Tóth Andi neve 15 éves kora óta a köztudatban van, elsőként az X-faktor színpadán mutatta meg énektudását, azután pedig már nem volt megállás, felépítette karrierjét Magyarországon. Véleménye szerint sokan nem tudják elfogadni vele kapcsolatban, hogy ő egy őszinte, erős nő, aki nem törődik vele, hogy mit gondolnak a kinézetéről, vagy éppen a beszédstílusáról, amiért sok kritikát kap.

Tóth Andi talpraesett, erős nőnek tartja magát, és szerinte ez sok embernek nem tetszik /Fotó: GLAMOUR Az énekesnő a Tényeknek nyilatkozott az elmúlt időszakról, amely rengeteg munkával és fáradsággal járt a számára, sőt azzal is meg kellett küzdenie, hogy a média és az emberek sokat bántották őt, miatt.

Az interjú során Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett Tóth Andi

„Rájöttem, hogy milyen a való élet. Rákényszerültem arra, hogy felnőljek, már holnapra. Onnantól kezdve, hogy talpraesettebb voltam, az már nem tetszett a szakmabeli embereknek sem, sem a körülöttem lévő embereknek, és mivel ezt látta a köznép, ez sem tetszett nekik annyira” – magyarázta Andi, aki azt is tudja, miért is annyira megosztó:

„Ezen sokat gondolkoztam, talán azért, mert erős karakter vagyok, és nem sok ilyet ismerek. Sose tudtam magam megjátszani, kimondom, amit gondolok, úgy öltözöm, amit érzek, azt énekelek, amit szeretnék, olyan kifejezéseket használok, amiket szeretnék, és ez nem feltétlenül szimpatikus sok embernek” – tette hozzá az énekesnő Lékai-Kiss Ramónának. Az énekesnő elárulta, hogy kapcsolatát Marics Petivel, illetve a közeli barátaival való magánéletét nem feltétlen szeretné kiteregetni a média számára, ezért tűnhet úgy, mintha kerülné a nyilvánosságot. Ráadásul most egy új sorozatban fog szerepelni komolyabb szerepben, és régóta vágyott már rá, hogy kipróbálhassa magát színésznőként is.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:





Ezeket olvastad már?
Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás