Tóth Andi végre megszólalt: „Ezért bántanak ennyien” – Videó!

Az énekesnőről az elmúlt időszakban rengeteg találgatás kapott szárnyra, most elmondta a véleményét a helyzetéről és a kritikusairól.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.22. 15:30
bántások

Tóth Andi neve 15 éves kora óta a köztudatban van, elsőként az X-faktor színpadán mutatta meg énektudását, azután pedig már nem volt megállás, felépítette karrierjét Magyarországon. Véleménye szerint sokan nem tudják elfogadni vele kapcsolatban, hogy ő egy őszinte, erős nő, aki nem törődik vele, hogy mit gondolnak a kinézetéről, vagy éppen a beszédstílusáról, amiért sok kritikát kap.

Tóth Andi talpraesett, erős nőnek tartja magát, és szerinte ez sok embernek nem tetszik /Fotó: GLAMOUR Az énekesnő a Tényeknek nyilatkozott az elmúlt időszakról, amely rengeteg munkával és fáradsággal járt a számára, sőt azzal is meg kellett küzdenie, hogy a média és az emberek sokat bántották őt, miatt.

Az interjú során Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett Tóth Andi

„Rájöttem, hogy milyen a való élet. Rákényszerültem arra, hogy felnőljek, már holnapra. Onnantól kezdve, hogy talpraesettebb voltam, az már nem tetszett a szakmabeli embereknek sem, sem a körülöttem lévő embereknek, és mivel ezt látta a köznép, ez sem tetszett nekik annyira” – magyarázta Andi, aki azt is tudja, miért is annyira megosztó:

„Ezen sokat gondolkoztam, talán azért, mert erős karakter vagyok, és nem sok ilyet ismerek. Sose tudtam magam megjátszani, kimondom, amit gondolok, úgy öltözöm, amit érzek, azt énekelek, amit szeretnék, olyan kifejezéseket használok, amiket szeretnék, és ez nem feltétlenül szimpatikus sok embernek” – tette hozzá az énekesnő Lékai-Kiss Ramónának. Az énekesnő elárulta, hogy kapcsolatát Marics Petivel, illetve a közeli barátaival való magánéletét nem feltétlen szeretné kiteregetni a média számára, ezért tűnhet úgy, mintha kerülné a nyilvánosságot. Ráadásul most egy új sorozatban fog szerepelni komolyabb szerepben, és régóta vágyott már rá, hogy kipróbálhassa magát színésznőként is.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:

Ezeket olvastad már?
Csuti és társa ismét kéz a kézben – Videó!

Csuti és társa ismét kéz a kézben – Videó!

Fontos döntés születhet Galambos Lajos ügyében szerdán

Fontos döntés születhet Galambos Lajos ügyében szerdán

„Ez egy piszkos játék" – felkavaró részletek szivárogtak ki Harry és Meghan dokumentumfilmjéből – Videó!

„Ez egy piszkos játék" – felkavaró részletek szivárogtak ki Harry és Meghan dokumentumfilmjéből – Videó!

Lady GaGa kutyáiért kockáztatta az életét a férfi – Videó!

Lady GaGa kutyáiért kockáztatta az életét a férfi – Videó!

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik