Kóbor János özvegye megtörte a csendet - óriási az űr a szívében, de tudja, az élet megy tovább

Először beszélt fájdalmáról Kóbor János özvegye, aki többek között elmesélte élete legnehezebb időszakát.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.12.
szívfacsaró vallomás

Tavaly ilyenkor koronavírus következményei miatt hunyt el az Omega frontembere, Kóbor János. Mecky halála az egész országot sokkolta. Azóta felesége és lánya, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes nélkül kénytelen tovább élni az életét. Kóbor-Deme Zsóka a Tényeknek beszélt az eltelt fájdalmas időszakról.

Az árván maradt család próbálja élni a mindennapokat Fotó: Bors

Nem enyhül a fájdalom

Egy nagyon-nagyon nehéz, és fájdalmas éven vagyunk túl, de örülök, hogy látom Lénácskának a szemében újra a csillogást. Mecky is azt akarná, hogy azt csinálja, ami őt boldoggá teszi” - mondta el Kóbor-Deme Zsóka, utalva arra, amit a Bors kiderített, hogy a szinte már felnőtt Léna a táncban, a zenében talált menedéket.

Most pedig, ahogy arról a Metropol is beszámolt, lehet, hogy híres apja nyomdokaiba lép. A lassan gyönyörű hölggyé cseperedő Lénácska szárnybontogatását pedig nem akárki segíti, mint az Omega menedzsereként, valamint zenészként, zeneszerzőként is ismert Trunkos András, akinek nagy elvárásai vannak, és aki, mint nyilatkozta, ha nem lenne tehetséges és nem hinne benne, nem állna mögé.

Egy dolgot ezért biztosan nem fogok engedni Lénácskámnak: hogy tartalom nélküli celeb legyen!” - szögezte le a lány keresztapjaként Trunkos. Azt persze még nem lehet biztosan állítani, hogy mi is lesz Léna, ha nagy lesz, de az biztos, hogy a 15 éves lány számára most a zenén kívül a tanulás is fontos, mert nagy tervei vannak a színpadon kívül is, derül ki a Tényeknek adott exkluzív interjúból.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás