„B*zd meg, SM!” – a körmével üzent Christina Applegate – Videó!





A színésznőnél egy éve diagnosztizálták a szklerózis multiplex betegséget.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.16.
kendőzetlen őszinteség

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, Christina Applegate gyógyíthatatlan betegséggel, a szklerózis multiplexszel küzd. Ez a betegség sajnos a mozgáskoordinációjára is negatív hatással van, így rövid időn belül annyira elgyengült, hogy már csak bottal képes járni. Ezért a Hírességek Sétányán is csupán ülve tudta a kézlenyomatát elhelyezni, most, amikor csillagot kapott a legnagyobb színészek között. Azonban nehogy bárki is azt gondolja, hogy a színésznő beletörődött az állapotába és feladta a harcot, ugyanis ez egyáltalán nincsen így. Továbbra is forgat, és miután csillagot kapott, még egy kicsit oda is szúrt a betegségének.

Christina Applegate ülve hagyta a kézjegyét a Hírességek Sétányán /Fotó: Emma McIntyre/Getty Images/Netflix

A hölgy körmei ugyanis kettős üzenetet hordoznak magukban a szklerózis multiplexszel szemben. Egyrészt Christina allergiás a legtöbb körömlakkra, azonban egy különleges, természetes anyagokból készült géllel ki tudták cselezni a betegséget, így nem kellett lemondania a szép „karmokról”. Másrészt egy rövidített írás is található a kéz ujjain, ami nem más, mint a „Fu MS” – számolt be róla a Popsugar.

A FU szó a Fuck, vagyis a (B.zd meg szót jelöli), az MS pedig az angol nyelvben a szklerózis multiplexet jelenti. Így megmutatta a színésznő, hogy betegen sem adja fel a munkát, és ahol negatívan befolyásolja az életét az állapota, ott keres már alternatívákat, és kihozza magából a maximumot.

Nagyon megható pillanat, egy barátnője segít felállni a bottal járó színésznőnek/Fotó: Phillip Faraone/Getty Images

Sírva mondott beszédet Christina Applegate az eseményen

Az 50 éves színésznő miután mezítláb, bottal megérkezett a csillag átadásra, köszönő beszédet mondott az összegyűlteknek. A monológ közben szem nem maradt szárazon.

„Kislánykoromban sétáltam ebben az utcában, ugyanis az első Star Wars-filmet itt néztük meg a családommal. Már akkor nézegettem a csillagokat, és kérdezgettem a szüleimet: Kik ők? Valamit elértek az életükben? Jól csináltak valamit, vagy rosszul csináltak valamit? Én is akarok egy csillagot, bármit is csináltak. Csupán 5 éves voltam ekkor. A mai nap így sokkal, de sokkal többet jelent nekem, mint azt el tudnátok képzelni” – mondta el köszönő beszédében a színésznő. A felszólalása közben megemlített több pályatársát is, akik mellette vannak jóban-rosszban, és elérzékenyülve emlékezett meg 11 éves kislányáról is, aki a világot jelenti a számára.

A teljes beszédet itt tudjátok megtekinteni:





Ezeket olvastad már?
Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás