Sötét múltjáról vallott Meghan, jobb sorsot szán lányának





Harry felesége olyan helyzeteket is vállalt az anyagiak érdekében, amelyek kellemetlenek voltak számára. Nem szívesen emlékszik vissza erre az időszakra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.29.
múlt

Meghan Markle 34 epizód után lépett ki a „Deal or No Deal” című műsorból, melyben tárgyiasítva érezte magát. Akkoriban nagyon hálás volt a szereplési lehetőségért, mert a pénzre szüksége volt, de érzelmileg nehéz időszak volt ez számára. Azt akarja, hogy lányának ne kelljen hasonlón keresztülmennie.

Meghan ma már hallani sem akar a színészkedésről. (Fotó: Northfoto)

Meghan állítja, a műsorban a „szépségéért, nem pedig az eszéért” vehetett részt 16 évvel ezelőtt – írja a Daily Mail. Mint mondta, ő és a többi nő sem jelenhetett meg akárhogy a show-ban. Meg volt határozva, hogy push-up melltartót, műszempillát és póthajat kellett hordaniuk, és minél barnábbnak kellett lenniük. Végül ki is lépett a műsorból, mert úgy érezte, sokkal több annál, mint amit ott mutatni engednek belőle.

Hozzátette, anyukakánt azt szeretné, ha lánya magasabbra helyezné a lécet és Lilibetet elsősorban a tudása, személyisége miatt értékelnék, nem pedig a külsőségekért. „Igen, azt akarom, hogy az én Lilim tanult és okos akarjon lenni, és büszke legyen ezekre a dolgokra.” Bár Meghan nem jó szívvel emlékszik vissza a műsorra, elismeri, hogy ez segített neki beindítani a színészi karrierjét.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás