RETRO RÁDIÓ

Végezni akart magával a magyar sztárénekesnő? Vajon ki lehetett az?





Egy híres magyar énekesnőt kórházba kellett vinni a budapesti lakásából. Arról is szólnak a hírek, hogy kábítószert találtak nála. A Bors birtokába jutott információk szerint a drogfogyasztás mellett más drámai események is történtek abban a lakásban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.31.
Rejtélyes bűntény

Napok óta terjed a sokkoló hír, miszerint az egyik igen népszerű hazai énekesnőt kórházba kellett szállítani azután, hogy mentő és rendőr is járt nála. A Blikk írta meg elsőként, hogy a híresség lakását ellepték a drogkereső kutyás rendőrök. A drogfogyasztás gyanúja is felmerült, amit a rendőrség péntek délután megerősített: „A rendőröket 2022. október 27-én reggel riasztották egy angyalföldi lakásba, ahonnan a mentőknek egy nőt kellett kórházba vinni. A rendőrök a helyszínen csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak, amit szakértői vizsgálat alá vetnek. Az ügyben a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanújával indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás válasz-adásunkig nem történt. A nő sérüléseivel összefüggésben nem merült fel bűncselekmény gyanúja.”

Mentő vitte el az énekesnőt Fotó: Bach Máté (BPM) Magyar Nemzet

Vérnyomok mutatják, szörnyűség történt

Ami abban a 13. kerületi lakásban történt, az túlmutat egy agyeldobós parti hangulatán. Az énekesnő ugyanis minden jel szerint megpróbálhatta eldobni az életét. A Bors úgy értesült, hogy a híresség mindkét kezén vágásokat ejtett, melynek következményeként vérfoltok maradtak a fürdőszoba kövezetén és egy véres törököző is árulkodott arról, hogy a lakásban bizony szörnyű dolgok történtek. Úgy tudjuk, a mentőket a sztárhoz közel álló személy értesítette, akik így szerencsére időben kiértek a helyszínre.

Vérnyomokat is találtak a helyszínen Fotó: shutterstock

Szemtanúk látták, kivel történt a dráma

A lap birtokába jutott információk szerint többen is látták, hogy mi történt azon a reggelen. Az egyik szomszéd szerint a reggeli órákban egy seregnyi rendőr érkezett a 13. kerületi társasházba, majd célirányosan a másodikra mentek, ahol a híresség lakik. Az egyenruhásokkal mentősök is érkeztek, akik hosszasan bent voltak a lakásban, majd elvitték magukkal a sztárt, a rendőrök azonban maradtak és még sokáig helyszíneltek az albérletben. A szemtanúk szerint drogkereső kutyákkal mentek a lakásba. A történteket nemcsak a lakók látták, többen találkoztak a hírességgel az egyik budapesti kórházban is, ahova a mentők bevitték vizsgálatra.

A párom azzal ébresztett, hogy iszonyatos rendőri jelenlét van a házban és a mentő is itt van” – mondta a neve elhallgatását kérő egyik szemtanú.

„Láttuk, hogy a ház teljesen tele volt rendőrökkel. Ő a másodikon lakik, oda ment fel az a 10-12 rendőr. Először a szomszéd lakásba csengettek be, eltévesztették az ajtót, majd utána mentek a jó lakáshoz. Hoztak fel kutyákat is, a kezükben pedig olyan ecsetelők voltak, mint a helyszínelős filmekben… Durva volt az egész, gondoltuk is, hogy ki fog pukkanni a lufi, mert nem ez volt az első balhéja, vitte már el mentő máskor is, de rendőrök akkor nem voltak. Ez a mostani nagy cirkusz volt, azt hittük, ezt nem lehet eltussolni, de azóta sem jelent meg a neve sehol” – tette hozzá a szomszéd.

Nagy a baj, de senkinek sem engedi, hogy segítsen

A hazai sztárvilág színe-java tud róla, hogy az énekesnő nincs jó mentális állapotban. Ezt az információt megerősíti a szomszéd tapasztalata is, nem először hívtak mentőt a sztárhoz, egyre gyakrabban kerül olyan fizikai és pszichés állapotba, hogy orvosi segítségre van szüksége. A járóbeteg-ellátás azonban csak tüneti kezelés, ha az énekesnő nem kér további segítséget, akkor sosem kerül ki ebből az örvényből, ami egyre inkább beszippantja őt. Az intő jelek látványosak, a híresség dalaiban is egyre hangsúlyosabban kapnak helyet a komor dolgok.

A lap beszélt több hazai előadóművésszel is, akik nyilatkozni nem akartak, de annyit elmondtak: ők személyesen keresték már meg az énekesnő menedzserét, hogy felajánlják a segítségüket, de mindannyiszor azt a választ kapták, hogy nem kér belőle.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás