„Kib...tt unalmas lettem” – Ozzy Osbourne megtörte a csendet, meglepő vallomást tett állapotáról





A Black Sabbath legendás énekese Parkinson-kórral küzd és nemrég költözött vissza szülővárosába, Birminghambe. Most először szólalt meg állapotáról, ami egyszerre vicces és szívszorító.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.05.
leszokás

Ozzy Osbourne soha nem tagadta, hogy az élete során rengeteg drogot fogyasztott, szinte már csodaként könyvelték el, hogy még életben van. Amellett, hogy rocksztárként ismeri az egész világ, a The Osbournes című realityshow segítségével azok a tévénézők is megismerték, akik esetleg nem mentek el egyszer sem egy Black Sabbath-koncertre.

Mióta azonban Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, nem tud mit kezdeni a betegséggel és tisztában van vele, hogy nem fog már sokáig élni. Részben ezért is költözött vissza családjával Birminghambe, a szigetországba, és ezzel egy időben romló egészségi állapota ellenére bevállalt egy újabb valóságshow-t.

„Ott minden kiba..ottul nevetséges. Elegem van abból, hogy a gyilkosságok mindennaposak. Isten tudja, hány embert lőttek le iskolai lövöldözésekben. És ott volt az a tömeges öldöklés Vegasban azon a koncerten... Ez egy kib...ott őrület” – mondta, majd közölte, hogy nem akar Amerikában meghalni, angol lévén inkább hazatér, hogy Angliában temessék el” – írta az Origo.

Az elmúlt időszakban abbahagyta a drogok szedését, de ettől nem érzi magát boldogabbnak és ezt el is mondta a The Sun-nak: „Már nem iszom, nem dohányzom és nem szedek semmilyen »kib...ott sz..rt«” – nyilatkozta. – „Kib..ott unalmas lettem.”

Ozzy hozzátette azt is, hogy a felesége, Sharon nélkül már biztosan nem élne. A rocksztár és a többek között az amerikai X-Faktor mentoraként ismert Sharon 40 éve házasok és Ozzy az ő segítségével hagyott fel a drogozással.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás