Hazaengedték TNT Intit a kórházból, ezentúl így kell élnie





Inti több hete került kórházba, és azóta több beavatkozáson is túlesett. Jó hír, hogy most végre hazamehetett és hamarosan színpadra is áll.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.17.
gyógyulás

A TNT tagja egy gyerekkori szívbetegség miatt került kórházba, ahonnan azt hitte, hogy hamar kikerülhet, de sajnos tévedett. Altatásban kellett sokkolni Inti a szívét, hogy utána jó ritmusban verjen, de sajnos ez nem sikerült. Ettől függetlenül szerencsére jól van és mint azt a Bors megtudta, ki is engedték a kórházból.

„Javuló állapotban vagyok. Két és fél hét múlva vissza kell mennem a kórházba, ahol kontrollkezeléseken veszek majd részt, és a későbbiekben beültetnek majd egy defibrillátort a szívembe.Ez az eszköz szabályozza majd a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a ketyegőmet, ha esetleg leállna. Emellett nyilván szednem kell majd a gyógyszereimet, de úgy érzem, most már megmaradok” – mesélte Inti, aki már szombaton színpadra áll.

„Nem akarok olyan sokat várni, szóval szombaton már koncertezni fogunk. Nyilván nem olyan durván, nehogy valami bajom essen, de kész vagyok visszatérni a színpadra” - tette hozzá.

Sáfrány Emesének köszönheti az életét

Zuber Krisztián többször elmondta, hogy szerelmének, Sáfrány Emesének köszönheti az életét:

„Emese rágta a fülemet, hogy nem normális, ha ilyen hamar elfáradok, és menjek vele kivizsgálásra. A doki egyből azt mondta, hogy be kell feküdnöm a kórházba, ha kell, mentőt hív rám. Ekkor már én sem ellenkeztem. A kórházban a kardiológus megállapította, hogy a tüdőm is bevizesedett, ez is közre játszhatott az állapotom romlásában, sőt életveszélyes állapotba is kerülhettem volna. Ha Emese nem nyüstöl, lehet, hogy másképpen alakulnak a dolgok. Neki köszönhetem, hogy itt vagyok! Azt is elmondták, hogy sokkal rosszabb vége is lehetett volna, ha még a hétvégi három fellépést is bevállalom„ - mondta.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás