A TNT zenésze hálás Sáfrány Emesének: „ő mentette meg az életemet”

Inti szeptember eleje óta kórházban van, az orvosok gyógyszerekkel és infúziókkal kezelik, miközben szerelme, Sáfrány Emese ha csak teheti, látogatja és kitart mellette.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.06.
gyógyulás

Szeptember elején maradt el az a TNT-koncert, amelynek kapcsán kiderült, hogy Inti gyermekkora óta tartó szívbetegséggel küzd. Akkor ezt zenésztársa, Dobrády Ákos a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal:

„Inti sajnos a hétvégi koncerteken nem tud részt venni Velünk, mert gyermekkora óta tartó szívbetegséggel küzd, ami az utóbbi időben felerősödött, ezért kórházi kezelésre szorul. Jobbulást kívánunk Inti, Veled vagyunk! Gyógyulj, gyógyulj mert robogunk tovább” – írta a bejegyzésben.

A zenész azóta jól van, és párja, Sáfrány Emese a Blikknek elmesélte azt is, hogy miért olyan hirtelen történt minden.

„Már a nyaralásunk alatt gyanús volt, hogy amikor sétáltunk, hamar elfáradt. Ezután azt vettük észre, hogy éjszakánként felment a pulzusa és nehezebben kapott levegőt. Illetve azt is láttuk, hogy az utóbbi időben hízott egy kicsit. Először azt gondoltuk, amiatt van, hogy amikor megismerkedtünk, sok év után leszokott a dohányzásról” – mondta Emese, majd így folytatta: „A kórházba kerülését megelőző napokban sokat romlott az állapota. Már szinte nem is tudott aludni”.

Emese azt javasolta Intinek, vizsgáltassa ki magát. Először tüdővizsgálatra mentek, de az ultrahang után mondta az orvos, hogy azonnal menjenek kórházba vagy hívnak mentőt. A fiatal pár már haza sem ment összepakolni, mert a szívritmuszavar mellett szívelégtelenséget is megállapítottak, így Intinek azonnal be kellett feküdnie a kórházba.

Inti még kórházban van, de később teljes életet élhet

„A kórházban közölték velünk, jó, hogy bejöttünk, mert pár napon belül visszafordíthatatlanná romolhatott volna az állapota. A szívének nagyjából a húsz százaléka működött csak, ami azt jelenti, már csak az alapfunkciókat látta el. Ráadásul hétvégén ment volna a TNT-vel koncertezni, ha azt végigugrálja, elképzelhető, hogy nem bírta volna a szíve. Amikor tudom, látogatom, viszek neki mindent, amire szüksége van, és próbálom tartani benne a lelket. Injekciókkal és gyógyszerekkel kezelik, most jól érzi magát. Egyelőre nem tudjuk, meddig lesz kórházban, az orvosok azon vannak, hogy beállítsák a gyógyszereit, amiknek a szedésével teljes életet élhet” – mesélte el Emese.

Inti nagyon hálás szerelmének, úgy érzi ő mentette meg az életét, mert mint mondta, ha nem cipeli el orvoshoz, nagyobb baj is lehetett volna.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás