RETRO RÁDIÓ

Fordulat! Aurelio hamarabb szabadulhat a börtönből, de romokban az élete





Az, hogy Aureliónak gyermeke született egy egyéjszakás kalandból, ugyan romba döntötte az életét, hiszen kedvese szakított vele, de egyben arra is esély nyílik, hogy a 3 év 6 hónapos börtönbüntetése jelentősen lerövidüljön. És bár egy új élet mindig öröm, a kaland a fiatal anyuka életét is alaposan felborította.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.20.
fordulat

A Bors néhány napja elsőként számolt be arról, hogy Aurelio a börtönben tudta meg, hogy valamikor tavaly év végén gyermeke született, miután egy házibulin lefeküdt egy bajai lánnyal. A híresség hétfő este a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában el is ismerte az apaságát, ami sok tekintetben írta át számára a szabadulás utáni forgatókönyveket. Barátnője, a szintén Baján élő Edit ugyanis szakított vele, vagyis nem várja már Aureliót. Erről az egykori szerelmesek egyik közeli ismerőse beszélt a lapnak.

Senki sem látta mostanában a fiatal anyukát

„Nagy most itt a kavarodás, de az biztos, hogy Edit kiadta Aurelio útját, amin nincs mit csodálkozni még úgy sem, hogy elvileg éppen szakításban voltak, amikor a pici megfogant” – kezdte a Bors informátora, aki jól ismeri a körülbelül 9 hónapos csöppség édesanyját is, bár jó ideje nem látta. Annyit azonban tud, hogy az öröm mellett hatalmas árat fizetett a liezon miatt.

Itt Baján mindenki ismeri a lányt, hiszen igazi partiarc volt, mielőtt teherbe esett. Gyakorlatilag folyamatosan bulizott, majd Pestre költözött, mert összejött egy gazdag fickóval, aki azután dobta ki, hogy a DNS-tesztből kiderült, semmi köze a babához. Az egyetemet is otthagyta, bár lehet, azt még azelőtt, hogy teherbe esett volna. Mindenesetre mostanában senki sem látja Baján, pedig biztosan itt él a picivel. Most kerestem rá a Face­book-profiljára, de azt is inaktiválta…” – árulta el a történetet és a szereplőket is jól ismerő, Baján élő lány.

Régóta vágyott rá, hogy apa legyen

Nos, Aurelio a jelek szerint nincs könnyű helyzetben, hiszen ha szabadul, nem csak a saját életét kell szinte a nulláról újrakezdenie, de helyt kell állnia szülőként is. Mindezt egy olyan lány oldalán, akitől nem akart többet, csak egyetlen forró éjszakát. Persze annak talán örül, hogy a szabad életben várja egy apróság, aki a vére, hiszen régóta vágyott már az apaságra. Ráadásul ez a körülmény fontos szerepet játszhat abban is, hogy megkapja büntetése harmadolását, hiszen a bíróság mérlegeli a családi körülményei megváltozását. Vagyis ez azt jelentheti, hogy a 3 év 6 hónapos, emberrablásért és drogbirtoklásért rá kiszabott börtönbüntetését jó eséllyel harmadolni fogják. Erről dr. Mester Csaba ügyvéd beszélt a Borsnak.

2024 nyarán láthatja először gyermekét

„A szabadságvesztés hossza tekintetében a maximálisan megkapható kedvezmény az úgynevezett harmadolás. Vagyis a büntetés teljes időtartamának egyharmada engedhető el, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy a fogvatartott ezt a magatartásával kiérdemelte, és az ítéletben másképp nem rendelkezik. Ugyanakkor ebben a döntésben fontos szerepe lehet annak is, ha a fogvatartott személyi körülményei megváltoznak. Ilyen változás az is, ha történetesen gyermeke születik, akiről gondoskodnia kell. Ez a tény mindképpen kedvező irányba billenti a mérleg nyelvét” – mondta a jogi szakértő.

Ebből pedig az következik, hogy Aurelio börtönbüntetése 2 év 4 hónapra rövidülhet, amiből 7 hónapot már letöltött. Vagyis az is előfordulhat, hogy a fiatal híresség 2024 nyarán már személyesen is találkozhat gyermekével, és nekiláthat apai teendőinek az akkor két és fél éves csöppség mellett.





Ezeket olvastad már?
Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás