RETRO RÁDIÓ

Bari Laci: Régen mindig levettem a szemüvegem, hogy ne ismerjenek fel az utcán





Micsoda visszatérés! Vasárnap este a TV2 Sztárban Sztár leszek! nézői is láthatták, hogy mennyit fejlődött az elmúlt közel tíz év alatt az egykori gyereksztár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.26.
Sztárban sztár leszek

Bari Laci 12 éves volt, amikor először hallhatta és láthatta a nagyközönség a TV2 „Az ének iskolája” című tehetséggondozó műsorában. Azóta felnőtt, egyre sikeresebb lett a zenében, és a konzervatóriumot is elvégezte, majd úgy döntött, a kitérők után ismét megmutatja magát. Vasárnap este a „Sztárban Sztár leszek!” nézői is hallhatták, hogy mennyit fejlődött az elmúlt közel 10 év alatt.

Az már biztos, hogy továbbjutott a következő fordulóra, ahogy az is, hogy csak egy hajszál választja el az októberben induló élő műsortól. Laci a Borsnak elárulta, mindent egy lapra, a zenére tett fel az életében, amire szuper erőként tekint.

„Számomra a zene jelent mindent! Ha nem énekelek, akkor zongorázom, vagy együtt csinálom a kettőt. Ugyan a pszichológia is érdekel, de úgy érzem, hogy nekem a zenélés az utam. Azt szoktam mondani, hogy nem is értek máshoz, nincs B opció, ez az én szuper erőm” – mondta a versenyző.

Bari Laci szeretne bekerülni a Sztárban Sztár leszek! élő show-jába – Fotó: TV2

„Nem szeretem, ha felismernek az utcán”

Laci nem véletlen fogalmazott így, hiszen nagy Pók­ember-rajongó.

„Szeretem a szuperhősöket, de a legjobban Pókembert. Egyidőben mindent gyűjtöttem, ami pókemberes, és a legújabb filmet szerintem ötször is megnéztem a moziban. Tetszik, ha valakiben van valami nagyon egyedi erő, ami meghatározza. Számomra ez a zene, a szuperhősöknek valami más” – árulta el Bari Laci, aki szeretne bekerülni az élő show-ba, hogy még jobban megismerjék a nézők, de kiderült, korábban nem tudta jól kezelni az ismertséget.

„Még kicsi voltam, tizenkét éves, így nem tudtam mit kezdeni azzal, amikor „Az ének iskolája” után megállítottak az utcán és megsimogatták az arcomat. A szüleim észrevették, hogy ha lemegyek a boltba, leveszem a szemüvegemet. Aztán rákérdeztek, hogy miért csinálom ezt, és megmondtam az igazat. Azért vettem le, mert nem szeretem, ha felismernek az utcán. Persze ez már megváltozott, és képes vagyok jól kezelni az elismerést és a kritikát is” – fűzte hozzá Bari Laci.

Bari Laci 12 éves volt, amikor feltűnt Az ének iskolájában – Fotó TV2

 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás