„Nem tartom pórázon a lányaimat!” – magánéletéről vallott Thuróczy Szabolcs





Elképesztő filmes és színpadi sikerei mellett a színész mindig megtalálta a módját, hogy a gyerekeivel is töltsön időt, akik már szinte felnőttek, de ez ma sincs másképp. A hot!-nak őszintén mesélt arról, hogy milyen érzéseket vált ki belőle az apaság.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.31.
család

Legújabb, Szia, Életem! című filmjében olyan apát alakít, akinek az életébe majdhogynem véletlenül csöppen bele a kisfia.

A marcona írónak fokozatosan megnyílik a szíve, és beletanul az apai feladatokba. Az egyik jelenetben az apa a játszótéren valósággal pánikrohamot kap a sok őrjöngő gyerek között – Szabolcs a valóságban nagyon is rutinosan vette ezeket az akadályokat – tudta meg a hot! magazin.

Budapest összes játszóterét megjártuk a gyerekeimmel. Emlékszem, még a Szondi utcában laktunk, egy lift nélküli házban. A gyerekek soha nem jelentettek gondot, de ha már a filmbeli jelenetről van szó, meggyűlt a bajom a beszólogatós asszonyokkal, akik úgy dicsérnek, hogy közben savaznak – mosolygott. – Amikor cipeltem le a lányomat a harmadik emeletről, kijött a szomszédasszony, és negédesen megjegyezte: „Végre leviszi a levegőre!”

A fiával később pótolták az együttléteket

Amíg a lányai, Bori és Orsi kisebbek voltak, a színész tartalmas programokra vitte őket, akár egész napokra, hogy tehermentesítse a feleségét, Andreát.

A városligeti játék után beültünk egy közeli étterembe, ahol csontlevest és palacsintát ettünk; amikor Bori már elaludt, újra felvittem a harmadikra. Amikor már nagyobbak voltak, nyugodtan olvashattam újságot, amíg játszottak, majd nagyokat fagyiztunk. Soha nem volt terhemre velük lenni – tette hozzá. – Kiskoruktól kezdve sokat vagyok velük, ellentétben Máté fiammal, akivel később tudtuk pótolni az együttléteket – emlékezett Szabolcs, arra utalva, hogy elsőszülött gyermekével csak a fiú tízéves kora után mélyült el a kapcsolata. A belvárosi lakást immár zöldövezetre cserélte, ahol gyakran ül össze a nagycsalád. – Finomakat grillezek, ott ülünk az asztalnál és mindenki jól érzi magát együtt.

Még több érdekességet árul el családjáról Thuróczy Szabolcs a szerdán megjelenő hot! magazin hasábjain.

Fotó: hot! magazin

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás