„Nagyon kivagyok idegileg” - Tóth Gabi sírva beszélt érzéseiről - Videó!





Nagyon komoly lépésre szánta el magát az énekesnő. Tóth Gabi kedd este jelentette be, egy időre felfüggeszti az oldalait, és visszavonul a közösségi médiától.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.25.
Őszinte vallomás

Ahogy azt a Metropol is megírta, Tóth Gabi a hét elején egy nagyon komoly döntést hozott meg. Az énekesnő egy posztban jelentette be, hogy egy időre visszavonul a közösségi médiából, mivel úgy érzi, rombolja az életüket.

Tóth Gabi keddi megosztásában kellő részletességgel írta ki magából az érzéseit, amit ide kattintva tudtok elolvasni.

Fotó: TV2/Tények Plusz

Megtörte a csendet

Exkluzív interjút adott a Tények Plusz-nak, Tóth Gabi most először és utoljára beszél az őt ért támadásokról. Az utóbbi időszakban közel száz halálos fenyegetést kapott vadidegenektől, de ismert emberek is naponta rajta élik ki a frusztrációikat. Gabi nem érti a gyűlöletcunami okát, tudomása szerint nem bántott meg senkit, pusztán őszintén vállalta a hitét és értékrendjét, amihez mindenkinek joga van. Erről is mesél a következő percekben. A közösségi médiából visszavonul, albérletét szeretné saját lakásra cserélni, a jövőben pedig kizárólag a családjára és új produkciójára akar koncentrálni - írták tenyek.hu oldalán.

Jó, összeszedem magam. Pedig megígértem, hogy nem fogok sírni, mert akkor azt mondják, hogy gyenge vagyok. Aki azt szeretné, hogy gyengüljek, az ennek örülni fog és ezért nem akartam sírni, de ha a gyermekemről beszélek, akkor mindig elérzékenyülök, mert nekem egy csoda ő az életemben” - kezdte Tóth Gabi, aki a könnyeivel küszködött.

Gabi teljes interjújából további érzelmes és megrázó részleteket tudhatsz meg:

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás