RETRO RÁDIÓ

„Óriási félelem van benne, mert annyiszor elárulták” - Britney Spears 6 év után megjelent új daláról beszélt duettpartnere, Elton John

Az énekesnő botrányai után most legújabb zenéjével került a címlapokra. Az Elton Johnnal közös dala több országban is a toplistán van.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.08.27. 11:00
vadonatúj dal

Az utóbbi időben Britney Spears nem a dalaival, hanem botrányos viselkedése miatt került a címlapokra. Most viszont ismét a zenéje miatt került a reflektorfénybe, ugyanis hosszú várakozás után végre megérkezett Elton Johnnal közös dala, a Hold Me Closer.

Hat év után jelent meg új dala Britney Spearsnek Fotó: shutterstock

Az énekesnő új számával hatalmasat robbantott és az iTunes-on az Egyesült Államokban azonnal a hivatalos slágerlista élére került került. Sőt a dal 40 országban az 1. helyen áll - írja a TMZ.

Britney Twitteren osztotta meg érzéseit új dala kapcsán.

Oké, oké... az első dalom 6 év óta!!!! Nagyon király, hogy korunk egyik legkitűnőbb férfijával énekelek… Óriási megtiszteltetés ez számomra” - írta az énekesnő.

A Hold Me Closer elkészültét ismerő források elmondták a TMZ-nek, hogy Britney „folyamatosan részt vett a dalban”, és besegített a hangzásban és a keverésben is. Az utómunkálatok során voltak ugyan fennakadások, de végül minden problémát sikerült orvosolni.

A dal kapcsán megszólalt duettpartnere, a kétszeres Oscar- és hatszoros Grammy-díjas brit zeneszerző is. Elton John a dalról azt is elmesélte a Britney-vel való együttműködést eredetileg férje, David Furnish vetette fel.Ő pedig mindig is a énekesnő csodálója volt, ezért azonnal igent mondott a felkérésre.Szurkolok neki, hogy ez visszaadja a magabiztosságát, hogy visszatérjen a stúdióba, új lemezeket készítsen, és rájöjjön, milyen marha jó... Olyan sokáig volt távol, és óriási félelem van benne, mert annyiszor elárulták, és nagyon régóta nem állt a nyilvánosság elé. Az egész folyamat során fogtuk a kezét, és közben nyugtatgattuk őt, hogy minden rendben lesz” - nyilatkozta a Guardiannek a 75 éves poplegenda.

Britney Spears és Elton John duettjét itt hallgathatod meg:

Ezeket olvastad már?
Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Aggódnak a rajongók: veszélyes helyen csücsül Radics Gigi?

Aggódnak a rajongók: veszélyes helyen csücsül Radics Gigi?

Soha nem hallott részleteket árult el Borbély Alexandra ikreinek születéséről

Soha nem hallott részleteket árult el Borbély Alexandra ikreinek születéséről

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás