Azahriah botránya folytatódik! Gusztustalanul üzenhetett alkalmi szeretőjének – Videó!





Az elhíresült toi toi vécé melletti megcsalástörténet, úgy tűnik, tovább gyűrűzik az énekes egyik dalszövegében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.28.
celeb dráma

Az idei év egyik legnagyobb botránya volt, amikor kiderült, hogy a mindössze 20 éves Baukó Attila „Azahriah” felkapott énekes barátnőjét, Lunát megcsalta egy fiatal lánnyal a Szolnoki Palacsintafesztiválon egy toi-toi vécé mellett. Az ominózus esetről egy rajongó felvételt is készített, a videó pedig felrobbantotta a netet. Azóta kibékültek a szerelmesek, és közösen nyaralni is voltak.

A fiatal énekes is bevallotta, hogy ő szerepel a felvételen Fotó: Instagram

Most azonban Azahriah a Budapest Park-os koncertjén egyik dalának szövegében azt mondta: „Ha tisztán iszom, a 10/2-es gádzsit is megb*szom”

A rajongók a közösségi médiában meg vannak róla győződve, hogy a vulgáris mondatot a szeretőjének címezhette, aki jelenleg több médiaplatformon is a vele történt aktusukkal szerepel.

https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/wyaoz7/azahriah_koncert_kommentben_folytatom/?utm_term=1992523507&utm_medium=post_embed&utm_source=embed&utm_name=&utm_content=header

„Azahriah gondolom tegnapi(?) Budapest Park-os koncerten, dalszövegben 10/2-es gádzsi. Szerintem elég egyértelmű, kiről van itt szó. Nem akarok senkit védeni, a csajtól elég gáz volt, hogy körbehaknizott a sztorival, de ez szerintem nagyon megalázó volt szerencsétlen lányra nézve. Ha eddig nem is, most nagyot esett a szememben Attila. Ti mit gondoltok erről? Megérdemelte a csaj?” – írta a poszt szerzője.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás