RETRO RÁDIÓ

„Nyitogatjuk a bezárt kapukat” – Varga Viktor kipróbálta azt a főzetet, ami miatt VV Anett kórházba került – Videó!





Varga Viktor már kipróbálta azt a szert, amitől VV Anett öntudatlan állapotba kerülhetett. Az énekes elmesélte a saját tapasztalatait és azt, hogy ha megfelelően használták volna, akkor nem végződött volna így ez a teaszeánsz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.13.

Egy siklósi szeánsz után egy szőlőültetvényen meztelenül, törött csontokkal és öntudatlan állapotban bukkantak rá a ValóVilág egyik szereplőjére, VV Anettre, aki, mint kiderült, tudatmódosító teát fogyaszthatott.

Varga Viktor a TV2 Mokka adásában elmesélte a saját tapasztalatait azzal az ayahuascafőzettel és az ehhez kapcsolódó szeánsszal kapcsolatban, amelynek Anett az „áldozata” lett. Mint mondta, egy ilyen teaszeánszon ő is részt vett Peruban, csak egészen más körülmények között.

„Ez egy csodálatos medicina, több évezredes kultúrája van, nyitogatjuk azokat a bezárt kapukat, amiket nem feltétlenül kell mindenkinek kinyitni” – mondta a spirituális beállítottságától is ismert énekes.

Hosszú felkészülés előzi meg a szeánszot

Azt is elmesélte, hogy régen ezt csak a sámánok használhatták, de a turizmus miatt megnőtt erre a kereslet, ezért néha illetéktelen kezekbe kerül.

„Fontos elmondani, hogy ez nem olyan, hogy csak úgy belevágunk, egy ilyen szertartást több hónapos felkészülés előz meg, több hetet el kell tölteni előtte a sámánnal, aki nagyon sokat beszélget veled, hogy felmérje, vagy-e olyan pszichés és lelki állapotban, hogy alkalmas legyél egy ilyen utazásra” – mondta Viktor, aki azt is kiemelte, hogy Peruban a szeánsz alatt a helyi sámánok végig ott vannak és vigyáznak azokra, akik a szert elfogyasztották.

Ha megfelelő körülmények között használják, az ayahuascának egyébként gyógyító hatása van a lelki betegségekkel küzdők számára és blokkokat is oldanak vele.

 

A lányt egy idős férfi találta meg, aki kora reggel indult kapálni a szőlőföldjére. A férfi egyből értesítette a hatóságokat, Anettet kórházba szállították, ahol kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája és a bordája is eltört.

 





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás