Külföldnél is jobb a veszprémi pad – Ezért nem hagyja el családját Lékai-Kiss Ramóna férje!





Kevés játéklehetőség miatt kereshet új csapatot magának Lékai Máté kézilabdázó. Lékai-Kiss Ramóna férjét Lengyelországból keresték, de az több szempontból sem előnyös ajánlat a számára. Többek között családja nélkül sem szeretne külföldre költözni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.18.
válaszút

Lengyel csapat jelentkezett be Lékai Mátéért a Veszprém kézilabdacsapatánál. Nem csoda, a válogatott irányító nagyon kevés lehetőséget kapott az elmúlt szezonban, éppen ezért érezte azt a Wisla Plock, hogy könnyen megszerezhető lenne. Egy dologgal azonban nem számoltak… Lékai információnk szerint semmiképpen nem szeretne távházasságban élni, feleségét, Lékai-Kiss Ramónát pedig munkája Magyarországhoz köti, több műsort is vezet a TV2 csatornájánál. Emiatt is dönthet úgy a 34 éves kézis, hogy jobb a veszprémi pad, mint az állandó játék. Ő maga egyelőre nem beszél, telefonon értük el, de nem kívánt nyilatkozni a megjelentekkel kapcsolatban. Egy ismerőse szerint egyértelmű lehet a döntése.

Ramóna gyakran a helyszínen szurkolt kézis férjének, Lékai Máténak Fotó: Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

„Máté jó pénzt keres Veszprémben, ezt akkor is megkapja, ha nem játszik. Biztos, hogy nem dobja el ezt egy bizonytalan lengyel légióséletért, távol a családjától” – mondta a neve elhallgatását kérő informátor a Borsnak.

Lékai egyébként itthon még Szegedre igazolhatna, ám ott se lenne biztosan alapember. Marad tehát minden bizonnyal Veszprémben, ahol meg kell harcolnia a helyéért, mivel az idei bajnoki döntőre be sem nevezték, s a BL-vesztes elődöntőjében sem lépett pályára. De a legfontosabb, hogy nem kell elszakadnia Ramónától, és kisfiuktól, Noeltől.

Köszönet a nagypapának

Lékai Máté és Ramóna furcsa körülmények között találtak egymásra. A csinos műsorvezető éppen egy süllőfesztiválról posztolt képet a közösségi oldalán, és Máté akkor írt rá, hogy a nagypapája szolgálta ki a lányt. A beszélgetésből napokon belül találkozó lett, 2019-ben pedig össze is házasodtak.

A kép mindent elmond: dúl a szerelem Fotó: Móricz István Bors

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás