Kulcsár Edina őszintén vallott, kiderült, újra megházasodna-e





Bár a szépségkirálynő első házassága véget ért, Edina úgy gondolja, hogy lehet még belőle boldog feleség a jövőben, akár G.w.M oldalán is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.13.
komolyodó kapcsolat

Már fél éve, hogy a celebvilág legnagyobb visszhangját keltő kapcsolata elkezdődött Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M között. A fiatalok felhőtlenül boldogok, Edina rendszeresen elkíséri koncertezni kedvesét, G.w.M pedig segített szerelmének egy saját zeneszámot is elkészíteni. Edina a Blikknek mesélt kapcsolatuk komolyabb részleteiről, miután a szerelmesek néhány napot külföldön töltöttek feltöltődéssel az elmúlt időszakban.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

„Más párok az első időszakban élik meg a mézesheteket, nekünk ugyan csak mézesnapok jutottak a sok teendő miatt, ráadásul csak most tudtunk kicsit elszabadulni. De ez a néhány nap teljesen feltöltött minket, élveztük, hogy végre úgy tölthetünk el kettesben időt, hogy senki nem ismer minket, ez hihetetlenül jó érzés volt, főleg a nagy felhajtás után, ami az első időben kialakult körülöttünk” – számolt be róla Kulcsár Edina a lapnak. Aki elárulta azt is, hogy most két gyermekére és a vállalkozásaira fog koncentrálni.

A szépségkirálynő és G.w.M nemrég egymásra tetováltatták neveiket és össze is költöztek a rapper lakásában.

Azt gondolom, ha már úgy döntöttünk, hogy a bőrünk alatt viseljük egymás nevét, jól mutatja, hogy örökre tervezünk. Az önkéntes jósokban pedig csak a rosszindulatot tudom sajnos látni, azt pedig igyekszünk elkerülni. Korábban mindig irigykedve néztem azokat a párokat, akiken látszott a teljes harmónia és csodálkozva kérdeztem, hogy ilyen tényleg van? Amikor pedig megismertem Márkot, rájöttem, hogy velem is megtörténhet” – fejtette ki Edina.

Fotó: Instagram

Első házassága nem úgy ért véget Edinának és Szabó András „Csutinak”, ahogy a nagykönyvben meg van írva, azonban két közös gyermekük már egy életre összeköti őket. Az üzletasszony azonban nem zárkózik el tőle, hogy még egyszer gyűrű kerüljön az ujjára és kiegyensúlyozott házasságban élhessen.

„Eddig csak olyan kapcsolataim voltak, ahol vagy az egyik vagy a másik fél szerette jobban a párját, most pedig végre egy olyan szerelemben élek, ahol egyforma intenzitással égnek az érzelmek. Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak!”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás