Cseh Lacinak most az úszás szeretete helyett a család az első





Július elejére várja a gólyát, hogy meghozza a kisbabát az úszó-világbajnok és felesége. Cseh László és Dia már mindent előkészített a kis jövevény számára, a babaszoba is be van rendezve, csak a napokat számolják, hogy megérkezzen végre a Cseh család szemefénye.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.24.
családalapítás

A olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, 112 alkalommal magyar bajnok úszó nem bízott semmit a véletlenre. Cseh László, a magyar szurkolók „cselacija” precíz ember, mindent előkészített, és ahogy mondta, izgalommal néz az elkövetkezendő napok elé. Feleségét természetesen, mint minden igazi férj, kíméli, kiszolgálja, még a kedvenc időtöltését, szórakozását is sutba dobta.

Imádok horgászni, ha időm engedte, még aktív úszó koromban is rendszeresen részt vettem a különböző pecaversenyeken – mondta a Borsnak. – Most még erről a hobbimról is lemondtam, mert első a család.

Laci elmondta, hogy még a napok óta tartó vizes világbajnokságra sem látogat ki a Duna Arénába, igaz, ennek más oka is van, nem csak a kislánya érkezése, akinek természetesen már megvan a neve, de ezt – talán babonából – a pici baba megérkezésig nem árulja el.

Csak a televízióban nézem az eseményeket, itthon drukkolok a képernyő előtt – folytatta. – Bevallom, nekem még nagyon korai volna a helyszínen, testközelből figyelni az eseményeket. Még nem telt el annyi idő a visszavonulásom óta, hogy ne jusson eszembe, milyen érzés volt anno, itthon, magyar közönség előtt rajtkőre állni és megküzdeni a világ legjobbjaival.

Laci a Borsnak hozzáfűzte, hogy számára egyáltalán nem meglepetés, amit Milák Kristóf „művel” a világbajnokságon.

Egyelőre egyeduralkodó kétszáz pillangón, az 1:50,34-es ideje tiszteletet parancsoló. De, kicsit örülök, hogy nem került egy ötven alá, mert kell, hogy legyen neki is egy olyan, jelenleg elérhetetlennek tűnő célja, ami még több munkára sarkallja.

Cseh László szerint, bár Kristóf jó időt úszott az előfutamokban száz pillangón, a döntőben figyelnie kell, ugyanis lehet más a versenyt lemondó Caeleb Dresselen kívül is, aki nagyon jó és veszélyes lehet Kristófra ezen a távon.





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás