Megszólalt a pszichológus: ezért mennek tönkre a magyar sztárok kapcsolatai





Az elmúlt hónapok szinte mindegyikére jutott egy nagyobb szakítás. Szabó Zsófi, Horváth Gréta, Kulcsár Edina és még sorolhatnánk...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.29.
szakítás magyar sztárok

Az elmúlt időszakban a hazai sztárvilágban történt szakításoktól, válásoktól volt hangos a sajtó. Az év első napjaiban Kulcsár Edina és Csuti válása borzolta a kedélyeket, majd Horváth Gréta jelentette be, hogy Meggyes Dávid elhagyta őt, és összejött Stana Alexandrával. Azóta Singh Viki, Molnár Andi is bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata, de a legnagyobb botrány Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása körül volt. A műsorvezető egy szűkszavú posztban hozta nyilvánosságra, hogy felbontotta eljegyzését a sztáredzővel, pár nappal később pedig robbant a hír, hogy a luxusfeleség, Csősz Boglárka házassága is válságba jutott.

Képünk illusztráció: Getty Images

A life.hu megkérdezett egy pszichológust, miért mennek tönkre egymás után a sztárok kapcsolatai.

Ugyanolyan arányban válnak és szakítanak a hírességek is, mint a hétköznapi emberek, csak róluk nem ír napi szinten a bulvársajtó. Nem veszek észre semmi kirívót, ezer és egy oka lehet annak, hogy egy kapcsolat véget ér, nincs ez másképp a celebek életében sem. Az, hogy most picit többen szakíthattak, mint korábban, abban semmi specifikus nincs, talán csak a Covid érezteti még a hatását. Szinte minden korlátozó intézkedés megszűnt, mindenki elkezdte kicsit jobban darálni az életet, buliznak, koncertre járnak, könnyebben ismerkednek... Előfordulhat, hogy többen is ugyanakkor, egyszerre eszméltek rá arra, hogy változtatni akarnak”nyilatkozta Gazdag Enikő pszichológust, pár- és családterapeuta.

A friss szerelmet sem tartják titokban

„A hírességek a nyilvánosság előtt élik az életüket, minden mozzanatról beszámolnak, így értelemszerűen a friss szerelmet sem tartják titokban. Ebben pedig hatalmas a rizikó, mivel egy-két randi után még nem lehet tudni, hogy mennyire lesz tartós a kapcsolat, sőt kapcsolatról sem beszélhetünk még a kezdeti fázisban. Teljesen természetes, ha pár hét után nem fordul komolyra a dolog és a felek nem ismerkednek tovább, viszont a bulvár mindent felnagyít. A hétköznapi eseményeknek, mint egy szakításnak is, sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak. Az a fontos, hogy a hírességek a hiteles arcukat mutassák a közösségi médiában, mert ha mindig csak a szépet és a jót osztják meg, az az ő tudatukat is átformálhatja. Ők is ezen a szűrőn keresztül nézik a saját életüket, és a lila köd miatt nem veszik észre az intő jeleket, és amikor hirtelen megjelenik a valóság, az olyan sokk lehet, amellyel nem könnyű szembenézni.”





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás