350 kilométert tévedett: amíg a kömlői közönség várta, addig Varga Irén Komlón keresgélte őket

Magyarhon hírneves énekesnője levizsgázott földrajzból és szövegértésből. A celebnek, szokás szerint, semmiről sincs semmiféle fogalma, csak a K betűt ismeri, persze, hogy eltévedt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.08.
Kis távolság

Varga Irén nem jelent meg egy szombatra tervezett fellépésén. Szeretett Irénünk, bár annak rendje módja szerint útnak indult és nem fogjátok elhinni, meg is érkezett. Egy ideig kereste ugyan a színpadot, amin tálalhatta volna „művészetét”, de aztán feladta.

Irén, az önjelölt celeb, azt sem tudta hol van – Fotó: Instagram

Nem, nem verték át. Persze, átverés az történt, Irénke drága ismét bizonyított. Történt pedig, hogy korlátozott földrajzi, olvasási és értelmezési képességei keresztbe tettek a bulinak. Kétségtelen tény a magyarban a K betű az bárhonnét nézzük is K betű, csak éppen nem mindegy hogyan végződik. A fellépés ugyanis a Kömlői fesztiválon lett volna esedékes délután négy órakor, de honunk „énekesnője” ebben az időpontban éppen Komlón kereste a színpadot, ahol epedve várják.

Miért nem sietett át, kérdezhetitek? Persze egy kövér padlógáz, de a helyzeten ez sem segített volna, tudniillik a két település között mindössze 350 kilométer feszül. Itt már csak egy helikopter segíthetett volna. A blamázsról egy kömlői polgár számolt be, aki ugyan nem Irénke miatt látogatott el a fesztiválra, de szórakoztatónak találta a történetet. Inkább röhejes.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás