Névsor a múltból: ők voltak Diana hercegnő szeretői





Az már évtizedek óta nyílt titok, hogy Diana házassága nem volt felhőtlen Károllyal. De nem csak a herceg kereste más karjaiban a boldogságot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.07.
románc

A legismertebb teória szerint a cornwalli hercegné volt a harmadik fél Diana és Károly herceg házasságában. Károly és Kamilla először Windsorban, 1970-ben találkoztak egy pólómeccsen, majd randizni kezdtek. Szerelmük azóta is töretlen, de Diana hercegnő is máshol kereste a boldogságot, a kiszivárogtatott hírek szerint hét szeretője is volt az idők során.

A királyi családba való beházasodás nagyon megnehezítette Diana életét. (Fotó: AFP)

A Bors gyűjteményében az első szerető Barry Albert Mannakee, aki testőrként került volna Diana mellé, de hamar elbocsájtották, mert kiderült a titkos viszonyuk. A férfi nem sokkal később meghalt egy motorbalesetben, amiért a hercegnő összeesküvésre gyanakodott, de ez soha nem igazolódott be.

James Hewittel egy koktélpartin találkozott Diana, de a románcuk akkor bontakozott ki, amikor Károly megcsalta Dianát jelenlegi feleségével. Ugyanebben az időben lehetett köze a hercegnőnek James Gilbey-hez, egy gyerekkori barátjához is. Ezt a kapcsolatot Diana életében tagadták, de férfi romantikus társként emlékezett vissza rá.

Oliver Hoare következett, aki 16 évvel volt idősebb Dianánál. Annyit tudni csak, hogy a kapcsolatnak vége szakadt, nyilvánosan sosem osztottak meg részleteket a viszonyról. Az angol rögbis Will Carling magánedzéseket tartott a hercegnőnek, ám a kapcsolatuk komolyabbra fordult. Carling felesége állítólag többször figyelmeztette a hercegnőt, hogy hagyja békén a férjét. 1995-től Hasnat Khan szívsebész udvarolt Dianának, sőt össze is akart költözni vele. Khan azonban normális családi életre vágyott, ezért két év után szakított. 1997-ben Dodi Al Fayed volt Diana szertője. Együtt vesztették életüket 1997. augusztus 31-én, mikor paparazzók üldözték őket és autójuk egy oszlopnak csapódott.





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás