Radics Gigi új fotója annyira szexi, hogy kommentháború alakult ki alatta – Fotó!





Az énekesnő új fotója kiverte a biztosítékot a követőinél, pedig csak egy szexi fürdőruhában pózolt egy bevásárlóközponti háttérben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.19.
dögös fotó

Dögös ruhában pózol legújabb fotóján Radics Gigi. A Megasztár korábbi győztese azonban nem sejthette, hogy új fotója ellenszenvet fog kiváltani több kommentelőben is. A képen egyrészes fürdőruhában pózol egy élelmiszerbolt hűtője előtt, a kosarában különböző termékekkel. Sok hozzászóló így jogosan hihette, hogy egy bevásárlóközpontban húzta magára a combközépig érő szexi csizmát, a fürdőruhát, és egy extravagáns bőrkabátot. Természetesen ez valójában nem így van, Gigi nem így jár a hétköznapi bevásárlásaira, csupán egy fotó kedvéért pózolt ebben a szettben egy boltban.

Kiakadó rajongók

A hozzászólások között bár rengetegen egyetértettek abban, hogy gyönyörű nő Gigi, és nagyon dögös a kinézete, mégis úgy érzik, hogy édesanyaként túlzás ilyen szettekben mutatkoznia.

„Szép vagy, csinos és jól énekelsz, na de ez az »utcasarki« stílus. Anya vagy kislány” – fakadt ki egy hölgy rajongó.

„Szuper vagy. De szerény véleményem szerint a hiányos öltözék nélkül is menő vagy! Vagy már nem? Akkor vetkőzz” – fejtette ki véleményét egy másik hölgy.

„Atyaég! Ki megy így vásárolni élelmiszerboltba, főleg édesanyaként? Na ne! Jó a szerkó, szép az alak, de nem idevaló” – írta egy hozzászóló, aki úgy tűnik, félreértette a fotó helyszínválasztását.

„Most csalódtam benne” – árulta el egy másik női kommentelő, azt nem fejtette ki, hogy miért.

Nem áll jól ez az »utcai nő« stílus neked! Amúgy gyönyörű vagy” – több hozzászóló szerint is szép az énekesnő, azonban a ruháját nem értékelték.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás