RETRO RÁDIÓ

Ezzel nincs vége: Nagy Melanie megelégelte exe gyűlöletáradatát

Nyilvánosan csak akkor reagál, ha már nagy szükségét érzi, mert nem akarja, hogy a gyerekek megszenvedjék a helyzetet.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.15. 09:30
sárdobálás

Nagy Melanie és egykori párja, G.w.M szakítása nagy port kavart az elmúlt időszakban. Az anyuka elmondta, hogy a nyilvános megaláztatást is diplomatikusan tűri, elsősorban a gyermekei érdekében, ám a bíróságon nem hagyja majd magát.

Az anyuka élete minden területén arra törekszik, hogy elsősorban a gyerekeinek jó legyen. (Forrás: YouTube)

„Amikor a gyermekeink megszülettek, úgy indultam neki, hogy most háttérbe szorulok, mert a gyereknevelésre fókuszálok. Szerettem volna úgy alakítani az életünket, hogy minél több időt töltsek a gyerekekkel, amíg ilyen picikék, és kitolni azt az időt, amikor visszaállok a munkába. Akkor úgy terveztem, ha bölcsisek, óvodások lesznek, igyekszem ugyanott folytatni, ahol abbahagytam. Ez most is így gondolom, csak megváltoztak a körülmények. Amikor kirobbant ez az egész, és szembesültem azzal, hogy a volt párom külön úton szeretné folytatni az életét, akkor jöttem rá, hogy nekem azonnal munkát kell találnom. Az anyagi nyomás nagyon erős, és két pici gyerekkel ez a legaggasztóbb. Korábban is egyedül vittem a háztartást és a gyerekeket, de mivel közben dolgozni kezdtem, egyensúlyozni kell a feladatok között. A munkám vagy a háztartással kapcsolatos dolgok nagy részét igyekszem éjszaka elvégezni, hogy a gyerekektől ne vegyek el időt. Emellett ami most igazán nehéz, az a megváltozott élethelyzet lelki része” – írja a Blikk Melanie nyilatkozata alapján, aki csalódott exében a megszólalásai miatt.

„Olyan ember vagyok, aki próbálja a hátterét vagy a motivációját megérteni a dolgoknak, de már elengedtem, nem keresem, mi áll ennek a hátterében. Arra a döntésre jutottam, bármit mond, bármilyen kritika ér, muszáj hallgatni, csöndben maradni. Nem a külvilág felé szeretnék bizonygatni bármit is, nekem az a fontos, hogy a családom, a gyerekeim ebből mit éreznek, ők tudják, hogy a vádakból mi igaz és mi nem. Eljön az a pont, amikor el kell fogadni azt, hogy ebben a helyzetben nincs más lehetőségünk, mint mondjuk a hatóságokhoz fordulni, és tőlük segítséget kérni. Én azon az állásponton vagyok, hogy nem a népnek kell bizonygatni az igazam, hanem a bíróságon fogom ezt megtenni. Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt elfogadom. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond. Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen. Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok” – hangsúlyozza Nagy Melanie.

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás